Реших да се подстригвам късо.. то не е точно късо. Косата ми сега е достатъчно дълга, за да може да и се направи каквато и да е прическа. С бретон съм (на една страна; имо) и него ще си го оставя, ама се чудя как точно да се подстрижа. Мисля косата ми да е на нивото на брадичката някъде, ама незнам отзад каква да бъде. Горе долу ква дължина трябва за някви бодлички и как точно трябва да се подстрижа? Ще съм ви благодарна ако дадете идеи, може и снимки.
)))
ми имаше една реклама на GARNIER за боя за коса в нея участва една с червна дълга коса а другата е едно русо момиче с въпросната прическа...нз дали се сетище потърся снимка...ама ако не нз как да ти го обясня по точно
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Ако може снимката, че тва нищо ми не говори.Първоначално написано от DeVoi4eTo
:P
еййй ми ок айся ще поровя малко
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Окей, мерси предварително.![]()
мисляче трябва да отидеш при фризйорката и да и кажеш и тя ще те направи така ... по лесно така да и кажеш отколкото да и обясняваш колко далга да е ..казваш и искам си я пра на бодлички и да бъда имо ..![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Бах, усещам, че ме помисли за няква поза с тва имо...Първоначално написано от IdiOtKa
(е, не съм
) Аз съм и казала кво искам, ама искам и да и покажа, да ме разбере точно. Няма значение, вече си намерих подходящата :] Заключвайте я тая тема.
![]()