.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Прическа

Hybrid View

Guest

Прическа

Реших да се подстригвам късо.. то не е точно късо. Косата ми сега е достатъчно дълга, за да може да и се направи каквато и да е прическа. С бретон съм (на една страна; имо ) и него ще си го оставя, ама се чудя как точно да се подстрижа. Мисля косата ми да е на нивото на брадичката някъде, ама незнам отзад каква да бъде. Горе долу ква дължина трябва за някви бодлички и как точно трябва да се подстрижа? Ще съм ви благодарна ако дадете идеи, може и снимки. )))

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    ми имаше една реклама на GARNIER за боя за коса в нея участва една с червна дълга коса а другата е едно русо момиче с въпросната прическа...нз дали се сети ще потърся снимка...ама ако не нз как да ти го обясня по точно
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DeVoi4eTo
    ми имаше една реклама на GARNIER за боя за коса в нея участва една с червна дълга коса а другата е едно русо момиче с въпросната прическа...нз дали се сети ще потърся снимка...ама ако не нз как да ти го обясня по точно
    Ако може снимката, че тва нищо ми не говори. :P

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    еййй ми ок ай ся ще поровя малко
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Guest
    Окей, мерси предварително.

Фен
    Град
    burgas mu e maikata

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    мисляче трябва да отидеш при фризйорката и да и кажеш и тя ще те направи така ... по лесно така да и кажеш отколкото да и обясняваш колко далга да е ..казваш и искам си я пра на бодлички и да бъда имо ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    мисляче трябва да отидеш при фризйорката и да и кажеш и тя ще те направи така ... по лесно така да и кажеш отколкото да и обясняваш колко далга да е ..казваш и искам си я пра на бодлички и да бъда имо ..
    Бах, усещам, че ме помисли за няква поза с тва имо... (е, не съм ) Аз съм и казала кво искам, ама искам и да и покажа, да ме разбере точно. Няма значение, вече си намерих подходящата :] Заключвайте я тая тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си