.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    typa^kukla
    Guest

За пресата

Здравейте!Искам да попитам с какви продукти(маски,геложе,пяни) си мажете косата,за да се предотврати изгарянето и от пресата?И съответно да кажете марките и кога се изпползват(преди/след къпане),омазняват ли косата,колко струват и т.н.
    P.S. сажелявам ако е имало др. такава тема просто не ми остава време да се ровя из форума
    Мерси за отговорите предварително! \/

typa^kukla
    Guest
    oppa kak sym napisala syjalqwam samo ;p pishe se "сЪжАлявам" izvinqvam se za pravopisnata greshka ;]

Guest
    E dobre de ,mamka mu ,nikoi li ot toq forum nqma presa!?Tolkova li truden vypros zadoh ili prosto ne izpolzvate takiva produkti!?

nosebleed
    Guest
    кристали за коса

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами слагам си обикновения балсам на Shauma за суха коса а след изправяне с преса понякога си слагам и крем за коса на "Sunsilk гладка и права"

Guest
    a presata mn li izsu6ava kosata? ima li nakoi traino postradal ot tova izobretenie?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    A az pyk ne si slagam nishto... Sled kato q izmiq si q izpravqm.. bez da mi puka dali she se izsushi ili she izgori.. Basi.. ne bqh se zamislqla..

Повече от фен
    ...

абе пресата е използвай в месеца някъде по 2 пъти и няма да ти изгори и навреди на косата чак толкова.

аз използвам преса постоянно а пък не ми е изгоряла косата но все пак не е хубаво мн често да се използва

Повече от фен
    Аз пък четох в Cosmopolitan, че е хубаво преди да си изправяш косата с пресата да я обвиеш със салфетка и ако пожълтее значи си гориш косата и не е полезно Аз лично си използвам балсам и докато ми е мокра косата пяна на Taft черна (около 4.50-5 лв.) правя си сешуар, после пресата и така ... това е ... нищо специално, но съм чувала, че кристалите са мн полезни
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Guest
    Най добре се мажи с лайна от куче!Така става най-добре

Аз използвам едно нещо на Ейвън което се нанася преди да си изсушиш косата, трябва да е мокра....и мисля че след тва като се изправиш с пресата ще е по-малко изгарянето.
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си