- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- dilemata me izma4va!!!
Pred dilema sam ispravena dali da vlezna utre v 4as ili da otida v bliskoto kafe![]()
,za6toto ako islaja moqta klasna tq nqma da mi povqrva,molq vi kajete da vlezna ili ne !!!!Spe6no e !!!
vlez v 4as!! golqma dilema!![]()
Po-dobre vlez kolkoto i nepriqtno da ti e,za6toto ina4e sled vreme 6te sajalqva6 4e si si gubila vremeto po kafeta
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
оле как може да сте толкова зле?!?!?!!?
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
Покани класната на кафе
и не пиши повече тъпи теми щи избия зъбите
Mutnite da go vzemat nqkoga v tazi durjava e imalo red,zakoni i uvajenie kam ministerstvoto i vsi4ko koeto e svurzano s imeto na Bulgaria!Ako az bqx direktror ili direktorkata na tvoeto u4ili6te i te xvana da izbqgva6 ot 4as 6tqx da te obesq na plo6tada!Vie mladite dnes nqmate ovajenie kam ni6to dqvol da go vzeme!
зависи от часа и зависи от кафето..
Страшна дилема-направо нямам думи.![]()
1-Ние от къде да знаем к'во ти е на акала?
2-няма смисъл да пускаш безмислени теми!
3-Ако имаш малко мозък ще влезеш в час![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Че защо да влиза в час,след като да се мотае по кафетата?
Я по-добре влез в час,защото няма да ти навреди,току виж научиш нещо полезно.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
...и от това, какво ще пиеш в кафето.Първоначално написано от niGGa
![]()
![]()
Kakvo moga da piq v kafeto osven kafe razbira se tolkova ste tapi4ki mili deza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hahahahahahahah![]()
Oлеле пред каква дилема си поставен...та тя е почти нерешима!![]()
Прави каквото искаш в тва кафе щом си толкоз тъп, че пускаш тая тема!