.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Проблем с едно момиче :(

.

Въпрос: На колко сте?
    После, ще преценя какво да кажа.
    ...

Аз на 14 ,тя май е на 13

аз не виждам друг вариант освен да я "махнеш" тая срамежливост.и аз също съм на 14 и като говоря с момиче (няма значение дали си я харесвам или не ) просто си говоря без да ми пука и без да спирам-така ше види че си уверен в тва което плямпаш.а ако почнеш да мислиш да не объркаш нещо става лошо --> старай се по-малко да си мислиш за кво можеш да се изложиш. + тва й задавай повече въпроси ако чак толкова се притесняваш

П.С. е ... се пак да е нещо чат пат интересно и да не е мн голяма простотия късмет с момичето
    skype=thefreakboy92

Be yourself ! There are too many other people!

Тогава е нормално да си по стеснителен, около момиче, което харесваш.
    Иначе просто си говори с нея.Рабери какво харесва.Покажи и че ти е симпатична.Просто се дръж приятелски.
    На тази възраст (та тя още не знае какво иска), можеш да я впечатлиш със чувство за хумор, приятелски жестове и какво ли още не.На 13-14 опира до характер.Не до пари/секс/купони.

Просто се сближи с нея, покажи и че ти е симпатична, че я харесваш и ще усетиш ако стане нещо.После я каниш да излезете (ако е по-отворена направо я каниш навън :P ) и ще разбереш има ли бъдеще за вас.
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си