.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Относно танците

Като за начало на 21 години съм и обичам дискотеките. Проблема е в това че немога да танцувам. Пълно дърво съм в танците (гледал съм се на клипчета). Ходя по дискотеките и танцувам но не се чувствам добре тъй като знам че немога. Приятелите ми ме окуражават но нещо куца, затова гледам да не го правя и се измъчвам като гледам отстрани. Това мисля че сериозно ми пречи да си намеря и приятелка в дискотеките където е обичайно да се забиват мацки. Та това се е превърнало в комплекс който искам да избия. От вас искам да ми дадете насоки какво да направя за да танцувам по добре и за да мога да имам успехи със свалките в дискотеките. Разбирате ли измъчвам се защото ми се танцува а немога. Също така за да танцувам трябва да съм пил иначе не се навивам изобщо. Моля помогнете ми.
    Каквото и да стани, вдигни глава и погледни напред.

Мега фен Аватара на iiirish
    какво ти пука как изглеждаш отстрани?! аз съм сигурна, че не това ти пречи да си намериш момиче в дискотеките. просто трябва да се отпуснеш и ти да си направиш хубавото, пък кво те ебат другите

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    какво ти пука как изглеждаш отстрани?! аз съм сигурна, че не това ти пречи да си намериш момиче в дискотеките. просто трябва да се отпуснеш и ти да си направиш хубавото, пък кво те ебат другите
    аз съм напълно съгласен с анито.сл тва ти е решението............ако не те остроива отиди на уроци или у вас си денсаи пред огледалото и се опитваи да изгладиш ннещата които ти куцат!!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Да не ти пука пич
    Упражнявай се у вас като си сам

Супер фен
    Mi puskash si muzika vyv vas akto si sam i si tancivash.Taka nikoi ne te gleda i hem shte se nauchish hem shte se otpusnish.Pykvij sq ... i az kat hodq na disko sam zabelqzala che ima mnogo momcheta koito si tancivat ma sa malko shvanati.Vajnoto e obache che ne im puka.Tai che to ne moje seki da tancuva idealno.Prosto si pravi kefa.Pak za svalkite .... mojesh primerno kato pusnat nqkoi bavna i da q pokanish na nqkoi tanc.Gledai samo da ne q nastypish. che kofti stava.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Трябва наистина малко по-малко да ти пука, защото така не се отпускаш.И едно момиче няма да тръгне с теб само, защото можеш да танцуваш.

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    И аз преди се притеснявах, като теб. Ако искаш да се излекуваш направи следното:
    Вземи си една водка, застани отстрани на дансинга и наблюдавай. Освен ако не видиш някой, който се занимава с танци професионално, ще разбереш, че всички се "клатят" както им дойде. Някои правят епилептични пристъпи, а други леко размахват ръце с ритъма на музиката.

Да, има такива, които МИ изглеждат безкрайно глупаво. На мен! И какво от това? Да не мислиш, че на тях им пука? Нито аз ще отида да им кажа, че са смешни, нито те ще ми обърнат внимание. И с тази нагласа аз си танцувам и се радвам на другите и техните танци и те на мен.

Не знам колко години сам ходил по дискотеки, но никога не съм чувал за случай на някой да му се присмеят за начина, по който танцува. Дори напротив. Колкото по-малоумно изглежда, толкова повече ще ти се радват - гарантирам!

И още нещо. Ако ти се танцува - танцувай. Но ако излизаш на дансинга, само защото трябва да излезеш, по-добре не го прави въобще. Да седиш, да пиеш и да се забавляваш не е престъпно.
    На входа да си видял табела "Само за танцуващи" ?
    He who runs with aggression walks with no dignity

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    защо точно дискотеките за теб са мястото да забиеш някоя сладурана? или може би,защото на тъмно всички са милиони пъти по-хубави...след като не можеш да танцуваш и си се комплексирал толкова много.че чак и тема да пуснеш..не ходи на дискотеки,а се субирай и запознавай с нови и нови хора някъде,където си в свой води...

Надявам се да ми помогнат съветите ви. Всичкото според мен идва на психологична основа ако не мисля толкова много няма да е така
    Каквото и да стани, вдигни глава и погледни напред.

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от Bacard1
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    аз съм напълно съгласен с анито.сл тва ти е решението............ако не те остроива отиди на уроци или у вас си денсаи пред огледалото и се опитваи да изгладиш ннещата които ти куцат!!!!
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Танцувай, сякаш никой не те гледа! Пей, сякаш никой не те слуша!
    И гледай да не прогониш другите в дискотеката.
    Иначе сериозно, да не ти пука.
    Черен Принц

Guest
    to4no taka - da ne ti puka. Na men ve4e na nqkolko partyta leko mi se podigravat 4e sam tancuval, no ne mi puka, za6toto to4no tezi hora koito se podigravat samo si sedqha. A v kraina smetka az si tancuvah s momi4etata i si se kefeh

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Всеки си има някакви косури, няма перфектни хора.
    Не се комплексирвай, ако си добър човек, лоялен и забавен, ще си добре с момичетата, дори да не танцуваш добре. Има по - важни неша от това.
    И все пак, ако толкова много искаш да танцуваш добре, можеш да направиш нещо по себе си...
    Ми казваш, че са правили клипчета, на които се вижда как танцуваш. Гледай клипчетата, забележи слабите си места. Нещо, което прави танца ти грозен. Дали не играеш в такт с музиката ли, дали краката ти са прекалено неподвижни ли...Абе разгледай съсредоточено. И помисли какво да поправиш.
    Другото нещоо...Всичко си е до отпускане. Ако се вслушаш в музиката, ако станеш част от нея, ако си представиш, че си сам на дансинга, няма как да играеш зле или не в такт с музиката. Трябва да чуваш, да попиваш музиката с всяка част на тялото си. Да не мислиш за това как изглеждаш, а да се отдадеш на мига. Дано да стане. Успех.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Е... чак пък толкова... Единственото, което мога да те посъветвам е да си танцуваш вкъщи пред огледало или просто така, за да се научи тялото ти да се движи с музиката Няма страшно
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Guest

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си