.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Tatoos

Tatoos

здр.искам да си правя татус на гърбъ...само дет съм на 15 и се чуда дали като израстъ още малко и ше се развали по някаф начин....
    ПП : извинявам се ако това не е правилния раздел

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    ahahhhaahaah ami te nema ti q napravqt !!!! shtom si na 15!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

що да не ми я направат о.О?

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    shoto si malak slunce az imam 2 i me pitaha na kolko sum godini!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

пф...знам ли ... и се пак ако се намери кой да ми направи дали ще и стане нещо след някоя друга година ?да не земе да се разтегне

Супер фен Аватара на fake
    много е възможно, по-добре изчакай още някоя годинка
    Boots and braces don't make racists!

a~n~i~t~y
    Guest
    gluposti nqmalo da mu q napravqt...vse edno vs koito imat tatoos-i sa nad 18

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    Тихо, компетенция...
    Имам приятел със татус от 14 годишен. Сега е на 16 и има общо 6.
    Иначе зависи от мястото на татуса. Ако е близо до кръста - не мисля че ще се развали, защото в кръста вече си израснал. Ако е горе по плешките предполагам че има възможност да се разтегли, защото там ще растеш още. Предлагам ти на предмишницата

ми на лопатката исках ама явно ще почакам...мерси

/wan`a`doo/
    Guest
    Ebe mnogo qsno 4e 6te ti napravqt 6tom iska6, vuob6te ne e tolkova strogo da ti iskat li4ni karti, razre6enie ot roditel i takiva gluposti. Nai- dobre si se konsultirai s nqkoi deto pravi tatusi za6toto taka nikoi ne moje da ti kaje sus sigurnost za tova dali posle 6te ti se precaka.

Моя съвет е да изчакаш още малко...няма да умреш 2-3 години без татуировка.

Град
    In my head
    Бе...щом си на 15, не вярвам да се прецака татуса.
    А има адски много студия където ще те татуират без да ти направят проблем за годините.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ооо ..на доста места правят татоси на малолетни ..само в елитните студиа не правят ... поне аз така знам .. аи ня си пра татос и не сам запозната такаче оффтопик !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от `ImpeNeTraBle_DarKnesS`
    Моя съвет е да изчакаш още малко...няма да умреш 2-3 години без татуировка.

Е нали сега ако си направи ще е "гъзар" ,а след 2-3 години най-много да го нарекат комерсиален тип
    Make Wakeniaikanai

The ultimate dance site

сега ще си хареса нещо и после ще съжалява че я е направил щото не го кефи вече...изчакай още някоя и др годинка да мислиш поне рационално,а немисля че такъв човек ще тръгне да си пилее парите на вятъра за някаква татуировка дет после ще се чуди как да я махне..а и татусите вече са демоде

Фен
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от A3_CbM_MoMu4e
    сега ще си хареса нещо и после ще съжалява че я е направил щото не го кефи вече...изчакай още някоя и др годинка да мислиш поне рационално,а немисля че такъв човек ще тръгне да си пилее парите на вятъра за някаква татуировка дет после ще се чуди как да я махне..а и татусите вече са демоде
    много много вярно!

Град
    In my head
    Цитирай Първоначално написано от sweet_DENI_f
    много много вярно!
    Oooo, да, татусите са демоде.
    Вярваш ли си????

Не е въпрос на мода,а да личен избор.Ако те кефи си слогаш ако не те кефи не си слагаш,тва е!
    Make Wakeniaikanai

The ultimate dance site

ILLLI
    Guest
    ami az sam na 16 godini i imam 3 tatoirovki,te sa napraveni sas rastitelno mastilo,tova 6te re4e 4e dori da rastej tatosa nema da se razvali...i ako ne iskat da ti pravqt tatosi zaradi vazrasta,ela pri mene.. :P

Guest
    Mn zavisi ot tfa kade si q pai6,6toto az li4no znam nqkolko lapeta na po 12-13
    sas tatusi,4e daje enoto ima 2.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    lut li si nema da mu napraat we v moq grad na 3-4 mesta praat na maloletni i nepalnoletni
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от sweet_DENI_f
    много много вярно!
    много много не вярно..
    Пича казва че иска на гърба. Ще ми е много интересно как няма да го кефи татуса вече, като той даже няма и да го вижда редовно..
    А и немислиш че какъв човек ще си пилее парите.. ? Този, които мисли по-рационално?

Фен
    Град
    България
    Мисля , че нямам да ти я направят.Ще се наложи да почакаш малко!

Голям фен
    nqma zna4enie 4e si na 15.ima mesta na koito 6te ti q napravqt.az imam edna priqtelka koqto e na 16 i si napravi tatoo i sea daje 6te si q prodaljava ama gadnoto e 4e sled nqkolko godini kogato poraste6 o6te malko kojata ti 6te se raztegne i tatoirovkata ti 6te stane malko po gadna-6te se raztegne i tq.ama promqnata nqma da e golqma.po skoro vnimavai kade 6te ide6 da si q napravi6,a ne dali 6te se razvali sled vreme
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си