- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za6to go pravite,momi4eta?
Momi4eta,za6to pravite svirki?
Samo zaradi tova,4e na gadjeto vi mu haresva ili i vas vi kefi?
![]()
![]()
![]()
Ne samo zashtoto nego go kefi.... az go pravq s udovolstvie zashtoto izpitvam neveroqten kef kato go gledam kak se gar4i ot udovolstvie... tfa mi e dostata4no za pri4ina ,zatova obi4am da mu pravq svirki
супер е!Първоначално написано от a~n~i~t~y
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Определено ми харесва да знам, че му доставям удоволствие. Пък и какво необичайно има - това е част от него, а аз го обичам и искам да целуна и погаля всеки сантиметър от тялото му.
i na men mi xaresva da go gledam i da go slu6am kak vazklikva i di6a tejko i napravo se pobarkva!4estno da vi kaja i na men mi xaresva da gi pravq i da improviziram s razli4ni dvijeniq i tova go podludqva!awe interesno si da si igare6 s "malkiq"
![]()
![]()
![]()
Страшно много ми харесва! Не само заради приятеля ми. Просто е адски възбуждащо.![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
Първоначално написано от a~n~i~t~y
това е част от него, а аз го обичам и искам да целуна и погаля всеки сантиметър от тялото му.az li4no umiram ot kaf da mu duham za6toto vijdam kak se topi ot udovolstvie,samo misalta za tova me vludqva,a kogato zapo4na da go pravq...малка компилациика от мнения, която изразява и моетоПросто е адски възбуждащо.цитирам направо, за да не се повтарям и без друго
![]()
\
/
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
При това си червенокоса и зеленоока![]()
![]()
![]()
Кхх!! Bad dog, shizzle, baad dog!![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
...така си е, по дяволите \Първоначално написано от shizzle
/
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Hah az mn obi4am da pravq svirki na moq priqtel taka 4e![]()
Защото на мен самата също много ми харесва. Възбуждащо е и освен това е страхотно да го гледам как се кефи![]()
![]()
Робинята на Quench
Az li sym edinstvenata koqto ne pravi svirki?
Поправяй! ^_^ Защо не искаш?Първоначално написано от Nadelina
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
az pravq svirki na gadjeto si po su6tata pri4ina,po koqto i drugite-haresva mi da go gledam i se vuzbujdam ot vsi4ko tova![]()
От начало-за майтап-да опитам. После стана част от любовната игра и знам,че му харесва невероятно много. А сега за собствено удоволствие-последния път свърших докато му правих свирка.
духам на приятеля ми защото много ме възбужда. Даже ми се е случвало ако той свърши докато му прая свирка и аз да свърша. Пък и той се кефи и увива и пъшка
az puk ne sum praila do sq i ne mislq i da probvam mislq 4e e nekvo gadno abe kak 6e mu go lapam lele samo misulta za tfa i mi se povdiga ujasno![]()
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Nadelina не си единственна
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
_candy_girl_ i az su6to ne pravq mn e gadno spored men tiq det pravqt nz kvo gi vuzbujda v tfa da mu go lapat blqks
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Толкова много свиркаджийки ли има в тоя форум???Пропаднали момичета!
На къде върви света![]()
ехаа заформя се една малка групичка антисвирка хаха
иначе и на мен ми харесва да го пратя![]()