- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za6to go pravite,momi4eta?
ne si samo ti.i az.za men tova e ne6to.blaaaaa![]()
badete takiva kakvito ste.
ама не чух някой да си признае че го прави за пари![]()
секви ги има незнам кво му е възбуждащото,наи-тъпото е че има даже и по на 11-12 години дет са хвалят на колко момчета са правили свирки и така де аи да ми обясните кое му е възбуждащото щот на мене не ми се струва възбуждащо но тва си е мое мнение![]()
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
със сигурност има и такива които не се кефят да ли лижат п*тката(с извинение)Първоначално написано от _candy_girl_
Доста изпаднало е някви момичета на по 13 да са навъртяли толкова свирки, че да не могат да се сетят за всички на които са правили...
Първоначално написано от guench
а бе Куенчи ти не беше ли нещо по разкрепостен уж???
Само дрислите не правят щото ги е гнусПървоначално написано от CvEtI`KiSs
![]()
![]()
![]()
цитирам първо един приятел "Много мразя да е*а някоя патка, която ляга с думите Изчуай ме"Първоначално написано от Pit Of SnakeS
Ми както shizzle беше писал в няква тема - хората са едни от малкото същества, които си доставят удоволствия без да има по-големи грижи след това.
А да питам тези в коалицията...Ъ...гнус, ми мен не ме е гнус от гаджето ми. Защото го обичам. Не ми пука за недостатъците му (малко порочета) и обичам да го обичам както му харесва. Иначе малко да споделя - първият път когато правих ми казваша много много време колко незабравима усмивка съм подарила
с поглед право в очите.
И много се зарадвах ((:
Уф, няма значение..въпрос на личнен избор е, но защо не. Това удоволствие не коства 9 месеца хах + бебе
Nadelina
ne ne si edinstvenata..moga da kaja 4e napravih gre6kata da q napravq na nepodhodq6tiq 4ovek..no ne tova e pri4inata da ne iskam da pravq
Pit Of SnakeS хаха не мисля че сам дрисла просто тва си е въпрос на личен избор обаче не мога да разбера кое му е хубавото.а истинските дрисли които са по на 12-13-14 години и правят свирки кво ще кажеш за тях или и ти си една от тях?аманннннн
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
кой е казал,че се говори за такива хора?!? Говорим принципно...пък и е въпрос на личен изборПървоначално написано от _candy_girl_
![]()
nikoga ne bih pravila ne6to koto ne iskam taka 4e na parvo mqsto go pravq zaradi men za6oto adski mi haresva i sled tva za6oto toi se gar4i ot udovolstvie
В оралния секс всичко е въпрос на вкус.
Но и аз смятам, че - ако партньорът спазва добра лична хигиена - който го е гнус, е леко недорасъл за секс.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
При мисълта ще му доставям удоволствие и на мен ми доставя удоволствие и допълнителна възбуда.
само шафрантиите праят свирчоци![]()
mi lapai si go sam togava kat sme shafrantiii - ako izobshto znaesh znachenieto na taq duma shtoto sum ubedena che si nqmash ni nai - malka predstava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото ме кефи да го гледам как се гърчи от удоволствие, пък на мен това ми доставя удоволствие =)
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Първоначално написано от SINDEL
Pif Of SnakeS da ti kaja 4e ne sum drisla i kaji mi kvo mu e hubavoto da duha6 na nqkoi???
ako ustata ti e vseki da minava prez neq i posle da si zaminava to moqta ne e i ne mislq da stava takava
no naistina vupros na mnenie .....
И сега иде ред на по-важния въпрос:
Гълтате ли и защо? (или защо не)
АБЕ ЕИ
я се стегнете ве гнус ги било да лижеш шунди щото неможе да се приеме за гнусно а ?? ама не е нали? аре кво ми се правите всички които водят активен полов живот знаят че да правиш свирка на някой може да достави удоволствие и на двама ви....
тия дето не са правили свирки и секс както тряя едва ли са правили![]()
Emi po mnogo prichini poprincip az tova go smqtam z anormalno neshto no pri vliubeni dvoiki ... haresva mi da znam che mu e hubavo i che go zadovolqvam napulno a pak znam che i toi shte napravi sushtoto za men .. taiche mi e dobre. Ne moge da kaja che sym super obojatelka na minetite daje izobshto no.... vse pak si mi haesva chuvstvam se odbre kak i dvamata davame nesho ot sebe si da napravim shtastliv drugiqt
Pravq go za6toto na men mi haresva , a puk i mi dostavq odovolstvie da go gledam kak prehapva ustni .........a su6toto taka tova da mu duham mi deistva vuzbujda6to
![]()
{P}BuBi{P} sudeiki po podpisa ti kato napi6a imeto na lubimiq si 4ovek v krug to kartinkata 6te izglejda na monetka eh nqma da e zle moq lubim da go ima na nqkoq monetka![]()