.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: lipsa

karolinka
    Guest

lipsa

Neznam dali vi se e sluchvalo da nqma koi da obichate v edin moment , da vi e nqkvo samotno i da se chudite kakvo stava s vas. V momenta se chustvam taka , nqma za koi da mislq nqma za koi da mechtaq i ponqkoga mi stava adski gadno taka neznam na kakvo se dalji no mi lipsva lubovta ako nqkoi iska da spodeli neshto i ai edin pat da si govorim seriozno a ne nqkoi da se podigravat i da se ligavat

Супер фен Аватара на Barbie
    На всеки се е случвало. И колкото повече обмисляш този въпрос и се "стремиш" да се влюбиш, толкова повече ще усещаш липсата на любов и ще става по-трудно. Но пък и да ти кажа "Не го мисли.", няма да ме послушаш. Това е период и ще премине...особено, когато намериш човек, който да ти разтреперва коленете...

Мега фен Аватара на iiirish
    аз съм в подобно положение сега. разделих се с приятеля ми преди месец и сега съм ужасно самотна. от една страна се кефя че сега вече съм си свободна и никой не ми държа сметка, от друга обаче... та не можем да имаме всичко - или едното, или другото...

karolinka
    Guest
    blagodarq vi mnooo , az sashto se razdelih s pr predi mesec dva i na men mi e adski samotno , no tva naistina e samo nqkakav period , koito shte mine , az sashto se radvam che sam svobodna i nikoi ne moje da mi kazav kakvo da pravq , no v sashtoto vreme ponqkoga iskam nqkoi da ima do men da me gushka i da mi kazva che me obicha no vi e ste pravi ne mojem da imame vsichko

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Chuvstvala sym se taka... Gadnu e.. No tova sa dvete strani na monetata.. Minava i toq period.. posle pak idva.. posle pak si otiva i taka... krygovrata na jivota....

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    На всеки му се е случвало...чувството е много гадно,но няма как....има и такива моменти...всичко ще мине...ще има и други хубави моменти...после пак идват тези гадните...и така...просто винаги ще е така!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Chuvstvala sym se taka... Gadnu e.. No tova sa dvete strani na monetata.. Minava i toq period.. posle pak idva.. posle pak si otiva i taka... krygovrata na jivota....

da to4no taka e

Guest
    oh az sam puk v obratnoto polujenie imam za koi da mislq adski mn go obi4am no sme mn dale4 edin ot drug i stradam adski mn vseki preminava v tozi period nemoje da go izbegnem

Супер фен
    Mi ne mi se e sluchvalo.Sluchvalo mi se e tochno obratnoto.Da placha postoqnno za nqkoi,da mislq za nego i da nqmam sekunda spokoistvie.I e mngo gadno.I mi se iska da imam pone malko vreme prez koeto da ne mislq za nikoi i da mi spokoino.Vreme samo za men,no nqmam kysmet.
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Аз съм така от 4 години не питайте защо

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на koalka
    Ох, гадно е наистина и аз съм била така.Но просто не трябва да гледаш така лошо на нещата.Ще срещнеш подходящото момче, спокойно.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    О,да,често ми се случва когато съм без гадже.Аз съм човек,който не просто иска любов,аз се нуждая от нея,за да е пълноценен живота ми трябва да обичам-независимо дали ще е гадже,приятел,роднина-трябва да обичам,не мога иначе...А колкото до това дали усещам липсата на човек до мен-всеки я усеща и всеки иска да бъде обичан и обсипван с нежност.Търпението му е майката.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    аз съм в подобно положение сега. разделихме се с приятеля ми преди месец и сега съм ужасно самотна. от една страна се кефя че сега вече съм си свободна и никой не ми държа сметка, от друга обаче... та не можем да имаме всичко - или едното, или другото...
    Абсолютно същото . И съм супер объркана . Един ден си се кефя , че съм сама .. а друг ден , като видя двама влюбени просто искам и аз да си имам някого до мен. Период ... с времето всичко се подрежда ( или поне се надявам да е така )

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

pusstcat_doll``
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    О,да,често ми се случва когато съм без гадже.Аз съм човек,който не просто иска любов,аз се нуждая от нея,за да е пълноценен живота ми трябва да обичам-независимо дали ще е гадже,приятел,роднина-трябва да обичам,не мога иначе...А колкото до това дали усещам липсата на човек до мен-всеки я усеща и всеки иска да бъде обичан и обсипван с нежност.Търпението му е майката.
    koq zodiq si ? Az sum vezni i sum tochno po sushtiq nachin !

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от pusstcat_doll``
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    koq zodiq si ? Az sum vezni i sum tochno po sushtiq nachin !

И аз съм така ... понякога много сЪкс тази част от характера ми .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си