Цитирай Първоначално написано от SINDEL
Еее де! Вси4ки супер много се връзвате на тея работи с Постинора и жестоките му страни4ни ефекти според мен. В листовката към самото хап4е си пише, 4е не е препоръ4ително да се пие пове4е от веднъж в рамките на един месе4ен цикъл, т.е. на един месец. Не пише нищо от сорта на "да не се пие пове4е от веднъж или два пъти годишно", както много от хората тук обясняват.
Да, хормони са, да, вредно е със сигурност, преебава ти организма за няколко месеца напред, има си страни4ни ефекти, но 4ак пък да останеш бездетна заради 4 хап4ета годишно - абсурдно ми се вижда. Ами вси4ките моми4ета, които се тъп4ат с противоза4атъ4ни? И това са хормони и даже се пият през по-голямата 4аст от годината непрекъснато. И на девойките нищо им няма.
Освен това не си мислете, 4е всеки път когато на някой му се наложи да пие Постинор, то това е защото е бил безотговорен или глупав - гафове стават ей така от нищото, презервативите се късат от какво ли не. И никой не е виновен, така да се каже. А и при алтернативи като бебе или аборт и то на 16,17 години, как да не пиеш хап4е? То си ти остава единственият възможен вариант.
Напълно съм съгласна с теб за всяко казано изречение!!! =D>