- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- umiram ot sram
hora vseki pat sled sex prackam ot onaq rabota.adski podtiska6to e .ni6to 4e sme ot mnogo vreme zaedno no mi adski gadni i prodaljitelno vreme.ne smao po vreme na sex mi i sle dtova okolo 5 min pri nai malkoto dvijenie na krakata i se 4uva onova xaxax.ujas za6to e kakvo e tova
em znachi tva bi trqbvalo da e sled kato ste go pravili kucheshkata , togava s epoluchava neshto i az neznam kakvo no znam che e normalno ne e nqkaka problem prosto shte izbqgvash kucheskata poza![]()
...
m da.i na men mi se slu4va vseki pat taka i ne samo pri "ku4e6kata",ami i pri drugi pozi!sram me e i men,no na moq mai ne mu pre4i,za6toto ne mi kazva ni6to ili ne parvi nikakva fizionomiq.
i na men mi se slu4va no ne vseki pat sled sex.si az se sramuvam ot tova.nz dali e 4uval ..... no i da e ni6to ne mi kazva.a i to ne e silno.![]()
![]()
![]()
![]()
badete takiva kakvito ste.
описаното състояние се получава когато партьорите няма достатъчно опит.
безобидно е от медицинска гледна точка.
Като нямали опит? Ти луд ли си ве пич? Пет години редовен секс /в разни пози/ не е ли опит? А и с възрастни хора говорих по въпроса- казват, че се случва понякога...
не, не сум луд.
само сум професионалист!
иде реч за техника и култура на сексуалното общуване, при познаване на анатомо-физиологичните особености на пола.
за мнозина "пет години" са минали в каруцарко "ръгане до спукване" очевидно
kekeke... super prav...Първоначално написано от batkodoki
![]()
"Don`t drink & drive , just smoke & fly!!!!"
Първоначално написано от benitka^
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
Първоначално написано от jeditte
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Започвам да се чувствам зле.
Само аз ли не пръцкам?!![]()
Дали ми има нещо?
Как мислите?
haha awe spoko we normalno e.Zavisi kak go vkarva i go izkarva.Ne bih kazala 4e moq partior e bez opit za6toto moje taka da go vkarva 4e da ne se polu4i taka nare4enoto ot vas "pruckane".Ne e opasno no sqka6 ne e mn priqtno kato izjivqvane
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!
Получава се нещо като вакуум или не знам как да ви го обясня при проникването се вкарва и въздух и той после излиза по такъв начин и си е напълно нормално ако приятеля ти те обича и е достатъчно запознат няма да ти се смее...
Преди да бяхте писали, да бяхте видяли, че темата е от
...2007...
СТИГА СТЕ ВАДИЛИ ТЕМИ ОТ 2007 БЕЕЕЕЕ !!!![]()
![]()
![]()
А вие стига сте повтаряли едно и също нещо голям праз като са писали в по-стара тема умряхте ли или какво?
Ами на дали авторът на темата го вълнува отговора, а пък и надали изобщо някой чете. Ако някой има същия проблем ще си пусне тема. По тази логика да изровим всички теми от 2005?Първоначално написано от mgxpower
![]()
Добре нужно ли е един да каже нещо и после 100 след него?Разбрахме , че е стара и точка дайте я за ключ и толкова
^ Засегнах се.![]()
Това ми беше идеята.Първоначално написано от mgxpower
Но в този раздел модератор не стъпва от много отдавна.
влиза въздух (случва се) и после излиза няма проблем