Тез скапани 16 годиниии....
И тез нараняващи "уж" красиви чувства...
За какво са ни,щом като след минута щастие идват месеци лутане,угризения и самообвинения...?!
Пффф....![]()
![]()
![]()
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
е любовта не винаги е розова, но за да я опознаем наистина, трябва да изпитаме и двете й страни. едва тогава ще осъзнаваме и ще оценяваме това, което тя ни предлага
E да ..така е...ама в живота има и мн хубави не6та които тепърва предстоят.Са на тая възраст вси4ки страдаме от тези ''красиви 4увства'' но после идва момент в който 4увствата наистина стават красиви,за които си струва да живее6! Сега всеки от нас отна4алото вижда един прекрасен свят,мислим си 4е вси4ко е страхотно и 4е 6те продължи ве4но и в един момент вси4ко се срива и се 4уди6 какво става
.Запо4ваме да се тормозим,страдаме а след време дори 6те се смеем на това за което сега преживяваме!
Az ve4e ne sum teenagerka i ne 4e iskam da buda 4ernogleda oba4e moga da vi kaja 4e kolkoto pove4e porastvate tolkova pove4e 6te stavat momentite na "vsi4ko se sriva" i mnogo pove4e 6te boli za6toto ve4e 6te osuznavate i 6te se zamislqte nad mnogo pove4e ne6ta. Su6to taka krasivite 4uvstva postepenno 6te namalqvat i namalqvat i vse po rqdko 6te se poqvqvat taka 4e jiveite na max tova sa nai hubavite vi godini povqrvaite mi!
Нормално...в тази възраст е такасамо чакай когато пораснеш щевидиш как ще се смееш на всичко от сърце
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Tova e Lubovta.. Ima dve lica.. Ot edna strana ni pravi okrileni .. shtastlivi.. nezavisimi.. svobodni.. jelaeshti oshte i oshte.. I ot druga strana ni slomqva.. pravi ni samotni.. prazni.. neudovletvoreni.. Prosto trqbva da sme silni.. i da se opitvame da otkrivame shtastieto vinagi vytre v sebe si.. za da ne moje v edin moment da sme "Nai shtastlivia chovek na sveta" .. a v sledvashtia - "Pochti myrtyf" .. Razbirash li? :P
ми в любовта стават и такива работи ако не се получеи между дваам души ама нема начин преодоляваи и продулжаваш напред дикато не намериш човека за теб.....аз лично вече съм го намерил.....и се радвам мнм за товаПървоначално написано от ElinoR
![]()
![]()
![]()
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Първоначално написано от anito.sl
Много си права милане само на 16 е така докато не намериш любовта на житоа си ще е така
![]()
Ima i takiva momenti.....Nali znae6,4e 6tastieto varvi raka za raka s ne6tastieto....za sajalenie...........![]()
мм да така еПървоначално написано от Анонимко
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Първоначално написано от ElinoR
Дори не можеш да си представиш колко си права..... Това е най-гадното нещо и въпреки това всички го търсим и искаме... Дори и да знаем, че като всяко хубаво нещо и това си има краи ние пак се стремим към любовта.... Кофти е![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
И на 16 да си и на 30 да си, пак може да ти се случи такова нещо.Когато обичаш някой е невъзможно да не те боли, но в сравнение с хубавите моменти това е нищо, поне за мен.