.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Problemche..

ElLyToOo
    Guest

Problemche..

znachi iskam da vi kaja neshto: Edin moi priqtel si haresvashe edna moq priqtelka... obache tq nqmashe nishto kam nego.. toi praveshe otchaqni opiti da bude s neq, no tq..nishto. Edna vecher otidohme na diskoteka, no neq q nqmashe. Toi se beshe mnogo napil i se natiskashe s drygo momiche v diskotekata.. na drugiq den az razkazah vsichko na moqta priqtelka, koqto toi uj haresval i obichal i tq go otrqza po vsqkakuv vuzmojen nachin. Sega tova momche mi e surdito i to mnogo za tova, che sm kazala na priqtelkata mi... Mislite li che pravilno sm postutpila kato sm i kazala? Kajete plSs..

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Разбира се. Аз на твое място бих постъпила по същия начин

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Разбира се. Аз на твое място бих постъпила по същия начин
    И аз бих казала на приятелката си Не си постъпила грешно, споку

Леле добре че не живеем през средновековието иначе на границата !
    1.Мразя предатели
    2.Мразя да ми говорят зад гърба !

Но тъй като ти си момиче и няма как момичетата да не си клюкарят или споделят почти всяко нещо ти е простено така че си постъпила нормално и не се съди за това просто на момчето му е трудно да го разбере и в края накраищата ще му мине но вече ще си има едно на ум !

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    еми може и да е правилно а може и да не е.Зависи от гледната точка.Ако на пича му е писнало да търчи само след едно и също момиче и да няма отговор на чувствата му....ко да прай??А иначе щом тя ти е приятелка...нормално да и кажеш ама аз лично щях да говоря първо с момчето
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    ми правилно си постъпила .......на момчето му е моментно тва ше му мине пък и няма смисал да ти се сърди като няма да има шанс сас твоята приятелка такаче........правилно си напраила!!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Мега фен Аватара на iiirish
    приятели или не, не е било редно да се бъркаш. нали все пак тя не е изпитвала нищо към него и при всичките му опити не са се събрали?! тогава какво изобщо ще я интересува нея какво правил той?!

аз не бих потъпила по този начин

Супер фен
    Град
    Bourgas
    споко правилно си постъпила
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на koalka
    Ами донякъде, защото все пак той го е направил пиян, но това естествено не е толкова голямо оправдание.И без това приятелката ти нищо не е изпитвала към него, а и сега като си й казала това момче губи всички шансове и за това ти е сърдит.Може би не е трябвало да им се бъркаш, де да знам.

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Чакай сега... Първо от това, което си написала аз разбрах, че те не са ходили.... Значи не е било нужно да го коментираш....
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си