- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Problemche..
znachi iskam da vi kaja neshto: Edin moi priqtel si haresvashe edna moq priqtelka... obache tq nqmashe nishto kam nego.. toi praveshe otchaqni opiti da bude s neq, no tq..nishto. Edna vecher otidohme na diskoteka, no neq q nqmashe. Toi se beshe mnogo napil i se natiskashe s drygo momiche v diskotekata.. na drugiq den az razkazah vsichko na moqta priqtelka, koqto toi uj haresval i obichal i tq go otrqza po vsqkakuv vuzmojen nachin. Sega tova momche mi e surdito i to mnogo za tova, che sm kazala na priqtelkata mi... Mislite li che pravilno sm postutpila kato sm i kazala? Kajete plSs..![]()
Разбира се. Аз на твое място бих постъпила по същия начин![]()
И аз бих казала на приятелката сиПървоначално написано от CooL^GirL^^^
Не си постъпила грешно, споку
![]()
Леле добре че не живеем през средновековието иначе на границата !
1.Мразя предатели
2.Мразя да ми говорят зад гърба !
Но тъй като ти си момиче и няма как момичетата да не си клюкарят или споделят почти всяко нещо ти е простено така че си постъпила нормално и не се съди за това просто на момчето му е трудно да го разбере и в края накраищата ще му мине но вече ще си има едно на ум !![]()
еми може и да е правилно а може и да не е.Зависи от гледната точка.Ако на пича му е писнало да търчи само след едно и също момиче и да няма отговор на чувствата му....ко да прай??А иначе щом тя ти е приятелка...нормално да и кажеш ама аз лично щях да говоря първо с момчето![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
ми правилно си постъпила .......на момчето му е моментно тва ше му мине пък и няма смисал да ти се сърди като няма да има шанс сас твоята приятелка такаче........правилно си напраила!!!!![]()
![]()
![]()
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
приятели или не, не е било редно да се бъркаш. нали все пак тя не е изпитвала нищо към него и при всичките му опити не са се събрали?! тогава какво изобщо ще я интересува нея какво правил той?!![]()
аз не бих потъпила по този начин![]()
споко правилно си постъпила![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ами донякъде, защото все пак той го е направил пиян, но това естествено не е толкова голямо оправдание.И без това приятелката ти нищо не е изпитвала към него, а и сега като си й казала това момче губи всички шансове и за това ти е сърдит.Може би не е трябвало да им се бъркаш, де да знам.
Чакай сега... Първо от това, което си написала аз разбрах, че те не са ходили.... Значи не е било нужно да го коментираш....![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo