.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: kak da postupq ?

Guest

kak da postupq ?

xaresvam edno mom4e koeto e 2 godini po-golqmo ot men ( az sum 8 a toi 10 ti klas )dori mislq 4e e ne6to pove4e ot haresvane .vseki petuk sled u4ili6te sme na edin i sa6t kurs i mnogo iskam po nqkakuv na4in da se zapoznaem no ne znam kak .

Мега фен Аватара на koalka
    Ами отиваш при него и се запознаваш.По-често си говорите като сте от едно даскало и нещата може и да станат.

Guest
    Можеш да пробваш с онези клиширани въпроси-Извинявай имаш ли часовник,а колко е часа? А и между другото аз съм....

Лично аз така се запознах с мойто мило и вярвай ми действа

Мега фен Аватара на iiirish
    просто следващия път като идете на курса се поинтересувай от нещо свързано със това, което го учите там и го попитай него. започни така и постепенно ще се опознаете сигурна съм

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Re: kak da postupq ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    xaresvam edno mom4e koeto e 2 godini po-golqmo ot men ( az sum 8 a toi 10 ti klas )dori mislq 4e e ne6to pove4e ot haresvane .vseki petuk sled u4ili6te sme na edin i sa6t kurs i mnogo iskam po nqkakuv na4in da se zapoznaem no ne znam kak .
    ми нормалните хора подават рака и си казват името няма нищо срамно да се запознаете пък за нататак си решаваите.......
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си