.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Жените.. е щете ме убиваите ама си е така.!!!

Нема една, нема втора, нема тази не е такава, нема тази е такава, ВСИЧКИ!!

Възбудене ли са, е секса им е в главата, ако ще война да е ..
    Член, та член!

Ако ще да преспи с някой пропаднал, но само да е превъзбудена и да няма кой да я задоволи и полудяват..

На скоро ми се случи да гледам една такава девоика.. просто нямам думи.. то кво му е сексито на това..

пък сега ако ме питате, що аз не съм я задоволил.. не съм си го намерил на улицата, обаче просто съм шокиран от тези жени, от всички де.. не искам просто да си представям, че един ден моито момиче-тогава, може да е такава, но в крайна сметка всички са такива, егати гена егати чудото..
    ужас..

момичета не ми се сърдете, просто споделям ужасяващото за мен нещо, много ми е кофти като се замисля само..

Супер фен Аватара на Barbie
    Младеж, не са шашкай! Мъжете не сте ли така понякога - просто искате секс и толкоз (особено след известно количество алкохол...)!? И на жените им се случва. Аз лично не съм преживявала такава неконтролируема жажда за плътски удоволствия...но съм наблюдавала и знам за какво говориш. Особено под влиянието на алкохол, явно е нормално...но си мисля, че в повечето случаи е само на приказки.

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Младеж, не са шашкай! Мъжете не сте ли така понякога - просто искате секс и толкоз (особено след известно количество алкохол...)!? И на жените им се случва. Аз лично не съм преживявала такава неконтролируема жажда за плътски удоволствия...но съм наблюдавала и знам за какво говориш. Особено под влиянието на алкохол, явно е нормално...но си мисля, че в повечето случаи е само на приказки.
    Първо искам да кажа, че първия ми пост не цели да ви принизява до крувите по околовръстното, въпреки че и те са жени, но.. са ..

Ами говоря ти за случа, която нямаше алкохол, дори и аз не бях пил, та да кажеш, че ми се е привидяло или преувеличавам..

Като се замисля, не бих спал с момиче, което не ме превлича, ако ще да съм на края точно преди да свърша..

не..

но пак казвам, нека не се обиждат момичетата, просто го споделям като случка и .. шок..

Лека нощ

e vinagi na 4ovek moje da mu se slu4i da mu se e*e qko dori i na nas ot slabiq pol...
    na men mi se e slu4valo da izpitvam ogromno jelanie za sex s alkohol bez alkohol se taq no da i az ne bih se prasnala s nqkoi koito ne me privli4a hi4 ... ne sam takav 4ovek
    f*ck off!

Супер фен
    Град
    София
    Аууууууууууууу,темата ти е не е грешна.Поне аз се съгласявам с това,защото наистина,когато искаме секс само това ни е в главите и трябва бързо да се намери някой...егоистично,но като го искам- е тва е,на момента!Мен 1 път ми се е случвало да легна,с който ми попадна,но беше огромна грешка...точно за това,което ти си написал-че после като не ни задоволи целият свят ни е крив Е,сега вече не мисля,че това е правилно,колкото и да ми се ебе в дадения момент

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от yuHku
    e vinagi na 4ovek moje da mu se slu4i da mu se e*e qko dori i na nas ot slabiq pol...
    не слаб..нежен!
    Ми аз например не одобрявам секса за една нощ дори и да е с най-сексапилния мъж на света,не е същото както когато имаш човек до себеси

Guest

Re: Жените.. е щете ме убиваите ама си е така.!!!

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев

Член, та член!

Ако ще да преспи с някой пропаднал, но само да е превъзбудена и да няма кой да я задоволи и полудяват..

На скоро ми се случи да гледам една такава девоика.. просто нямам думи.. то кво му е сексито на това..

пък сега ако ме питате, що аз не съм я задоволил.. не съм си го намерил на улицата, обаче просто съм шокиран от тези жени, от всички де.. не искам просто да си представям, че един ден моито момиче-тогава, може да е такава, но в крайна сметка всички са такива, егати гена егати чудото..
    ужас..

момичета не ми се сърдете, просто споделям ужасяващото за мен нещо, много ми е кофти като се замисля само..
    То да беше само това, добре щеше да е!

Супер фен
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Член, та член!

ужас..

Guest

Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Член, та член!

ужас..

И при мъжете има такива моменти,когато искаме секс просто ей така,щото много ни се прави,единствената разлика е,че това обществото повече го приема,докато на една жена ше и лепнат веднага курва,ако задоволи сексуалните си потребности с непознат или слабо-познат мъж...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Пък аз не разбрах

Rado89
    Guest

fo shizzle

Fo shizzle брат.95% са кучки а останалите 5% са заети нема кво да се лъжем.Тея дет наи-прекрасни и наи-тихи изглейдат винаги излизат наи-големите кучки.От опит знам.Една такава ми пусна на мен на 3-а среща а след 2 седмици вече си ебеше некав друг.
    Нема оправия ей!!!!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Радо е малък, а колко си мисли, че знаеее. *свива рамене* Всичко зависи от средите, в които се движиш, това е изводът ми за хората.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Радо е малък, а колко си мисли, че знаеее. *свива рамене* Всичко зависи от средите, в които се движиш, това е изводът ми за хората.
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

момченца многознайковци, да ви открехна че колкото вие и мъжете искате секс, толкова го искат и жените.
    Явно като чета не всички са го проумели все още това. Пораснете, време е

Rado89
    Guest

re

Аз поне нямам предвид само секса.Въобще момичетата си гледат само интереса.Хич не им дреме дали оная ти работа е 5 или 50 стига да имаш кола и кинти веднага ще си паднат.И тва го знам понеже откакто си купих кола(преди 3 месеца не ме издавайте че ше ма опандизят)ми се лепят кат мухи.Кучки ве.Има разбира се и свестни ама както споменах по-горе са заети.Wooooooord!!!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)

Re: re

Цитирай Първоначално написано от Rado89
    Аз поне нямам предвид само секса.Въобще момичетата си гледат само интереса.Хич не им дреме дали оная ти работа е 5 или 50 стига да имаш кола и кинти веднага ще си паднат.И тва го знам понеже откакто си купих кола(преди 3 месеца не ме издавайте че ше ма опандизят)ми се лепят кат мухи.Кучки ве.Има разбира се и свестни ама както споменах по-горе са заети.Wooooooord!!!
    Хахах.. Е, пич, да ти кажа отново - всичко си зависи от средата, в която си. Това, че си заобиколен от патки си е чисто твоя вина. А и не се лепят само на пари и коли. Това, че не си можел да им предложиш нещо свястно преди да си вземеш автомобил, си е твой проблем.

Между другото, каква е колата?
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

a

EmMii Ne sI osobenO pRav..>Az dori dA si mISlQ Za "chLENOve" ne go pOkazVAm MI si go PravQ s MujA si xixixxi MAlkO glUpAvo da SlaGAsh POd ObshT zNAmenAtel vsI4ki sHAme On u
    Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие.

Мега фен Аватара на koalka
    Единственото, което разбрах е, че жените били ненаситни и искали секс.А ти не го ли искаш?Това, че си попадал на такива момичета....не означава нищо.И ще те помоля следващият път да пишеш по-четливо, защото почти нищо не рабрах.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    само не ми стана ясно как си наблюдавал една (в най-добрия случай - няколко), а реши, че всички са такива!?

eми ти не си си го намерил на пътя, ама мен цялата пък не са ме намерили там... така че колкото и да ми се прави секс, не бих си легнала с най-пропадналия и долния
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    София

Re: re

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от Rado89
    Хахах.. Е, пич, да ти кажа отново - всичко си зависи от средата, в която си. Това, че си заобиколен от патки си е чисто твоя вина. А и не се лепят само на пари и коли. Това, че не си можел да им предложиш нещо свястно преди да си вземеш автомобил, си е твой проблем.

Между другото, каква е колата?
    МНого,много точно казано- ти сам си си виновен,че си заобиколен от такива. Трябва да знаеш как да ги поставяш на мястото им и как да ги подбираш изобщо!

Rado89
    Guest

re

Shizzle аз и преди съм имал приятелки ама като си взех кола станаха 2 пати повече(колата btw е BMW3-a-150 hp-спортната-половинта сам сам си я платил(еврофутбол ))Вие тук сте се сабрали некви оптимисти.Свалете си по-добре очилата щото съм прав-95% са кучки по всички показатели.[/url][/quote]

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    мъжете искате секс, толкова го искат и жените
    Тука си права

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    мъжете искате секс, толкова го искат и жените
    Тука си права
    аз само тва разбрах че мъжете искали секс точно толкова колкото и жените

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    момченца многознайковци, да ви открехна че колкото вие и мъжете искате секс, толкова го искат и жените.
    Явно като чета не всички са го проумели все още това. Пораснете, време е
    именно!
    Let The BEAT Control Your Body

Guest
    xxx be kak moje taka da ubijda6 jenite be???za m1jete ni6ty ne kaza te sa po zle ot nas...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си