- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черни точки...
Dam i az imam i vse o6te se opitvam da si gi maxna( i mislq v skoro vreme da xodq na kozmetik...
Черни точки бляяяяк мразя ги! На мен не ми помагат нито маски, нито лосиончета, нито пък лепенки, САМО козметичката ми ми ги почиства идеално, само дето ефекта е макс за 3 седмици и после пак ходиш..![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
аз си правих 3 пъти тая баня щото не виждах сруго спасение, обаче за да излезне съдържанието на черните точки трябваше бая да си постискам, до тук добре-бях само червена и ме щипеше малко,но после като дезинфектирах и вече стана ужас-щипеше, болеше и след тва бях на червени петна,където съм се стискала, като бита от спирта.така, че не препоръчвам мн таз парнабаня.Първоначално написано от Анонимко
няма любов
а пък тва въооооообще не ми помага, язък за парите на вятъраПървоначално написано от mmmmmmmmmm
![]()
![]()
![]()
![]()
няма любов
mi az ne moga sama da si gi maham.. hodq na kozmeti4ka nishto 4e mi se nasulzqvat o4ite ot bolka![]()
az izpolzvam xuma,no mai nqma efekt edin pat v sedmicata si pravq maskata i nqkade okolo mesec veche q pravq,no ne vijdam razlika..no pone kojata mi stava mn mekichka i sashto nqkoi polzval li e CLEAN CLEANER mislq che taka se kazvache sega mn chesto go reklamirat i mislq da si go kupq.. nqkoi ako go e polzval neka kaje mnenieto si i cenata
![]()
^ прави я всеки ден.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
да,но..все пак трябва да се махнат някак!Първоначално написано от BroKeN^DreAmZ`f
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
maskata koqto az si pravq e mnogo lesna i sam mnogo ama mnogo dovolna ot neq probvaite i vie 6te vi haresa! 2s.lajica mlqko,polovin s. lajica soda krem za brasnene KARO i razbarkvte smesta nanasqte na liceto stoite 5-10 min nai mnogo i posle obilno izmivate sled tova kogato si izmiete liceto namazvate si go s dneven krem i 6te po4uvstvate efekta vednaga pori4kite se pukat sami stavati gladko liceto nejno kato bebe6ko dupe :P vsi4ki mrasotii se 4ustqt probvaite nqma da sajalqvate na de po 1-t 6te si pravite maskata ima efekt ako vi trqbva ne6to pitaite i edin savet ne si kupuvaite tezi maski na eivan i t.n. 6te sajalqva te sled vreme kogato stanete na 20-30god. 6te ste vse edno na 50god. savet vi davam a vie kakto iskate!!!![]()
алергичен/а сиПървоначално написано от Devil's Brother
пробвай друго.. аз използвам от онея отлепващите маски. иначе като идеш на козметик какво? и там ще те осакатят.. и нищо накрая
яко е тъпо ама.. неа начин просто
![]()
Opazil ni gospod ot takiva raboti.Emi da na kozmetik e nai dobroto re6enie.Az li4no nqmam nikakvi papki po liceto i nikoga a ne sm imamla ,a ve4e i nqma za koga da imam[i ne iskam da imam] koeto e mn qko.Nadqvam se da bade taka i s teb
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Хои в аптеката и питай за крем против черни точки...толко ли е трудно?!![]()
Само да отбележа за хумата,защото сте останали с много неправилно впечатление.Хумата НЕ ТРЯБВА да се използва всеки ден.Тя смъква мъртвият слой клетки,а кожата се обновява на 3-4 дена.Затова най-много 3-4 пъти в седмицата се прави маската с хума.За момичетата със суха кожа след това трябва да сложат кремче,за тези с мазна няма проблеми и да не сложат.Наистина хумата действа,но трябва постоянство като при всяко нещо
Наскоро си вэех един продукт и съм МНОГО доволна.Давам ви гаранция 98%! ---> Garnier Pure 3 in 1
[size=7][b][u]fosse cos
Кака ви Креми ще ви каже нещо ефикасно, бъро и евтино. Даже 2 неща:
1.Правиш си парна баня с лайка около 5 минути, къпеш се и веднга след като излезеш от банята правиш следното. Страничните части на носа си ги придърпваш надолу към кожата на лицето така че да се обрацува улейче и леко стискаш връхчето. Търкаш с лосионче и си готов. на памука с лосиона се виждат всички мръсотии, а нослето ти става на малки дупчици, които само след минутка се свиват.
2.Пилинг маска от 1 супена лъжица кисело мляко и 1 чаен лъжичка сол. Натриваш на лицето, стои 10-15 минути. После може и да не стискаш, а само с лосионче. Супер е!
Първоначално написано от krem4et0
![]()
CLEAN & Clear,не помага всичко е само реклама мила,използвай хума аз съм доволнаПървоначално написано от malkoto^f
![]()
![]()
![]()
Аз лично 1 пат на ден си мажа лицето с тоник,също и след баня и помога г/д
ami az si kupih tva garnier 3in1 i da ti kaja ve4e nqmam 4erni to4ki!!! daje ponqkoga i papki maha...mn sam dovolna...aa 4ernite to4ki nai-dobre da ti gi opravi kozmetik!!!
Черни точки -> Козметик
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!