.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Dam i az imam i vse o6te se opitvam da si gi maxna ( i mislq v skoro vreme da xodq na kozmetik...

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Черни точки бляяяяк мразя ги! На мен не ми помагат нито маски, нито лосиончета, нито пък лепенки, САМО козметичката ми ми ги почиства идеално, само дето ефекта е макс за 3 седмици и после пак ходиш..
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami pravi6 si edna parna banq sys 4ai ot laika ili kantarion i sled kato porite se razshirqt sys kyrpa leka poleka bez mn agresiq gi stiska6 i posle zadyljitelno po4istva6 kojata sys spirt ili nqkakyv tonik
    аз си правих 3 пъти тая баня щото не виждах сруго спасение, обаче за да излезне съдържанието на черните точки трябваше бая да си постискам, до тук добре-бях само червена и ме щипеше малко,но после като дезинфектирах и вече стана ужас-щипеше, болеше и след тва бях на червени петна,където съм се стискала, като бита от спирта.така, че не препоръчвам мн таз парнабаня.
    няма любов

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    Цитирай Първоначално написано от mmmmmmmmmm
    vzemete si maska na avon mnogo sam dovolen ot tqx.dva pati na sedmica i nqma 4erni to4ki
    а пък тва въооооообще не ми помага, язък за парите на вятъра
    няма любов

mi az ne moga sama da si gi maham.. hodq na kozmeti4ka nishto 4e mi se nasulzqvat o4ite ot bolka

xaxa 4estno da ti kaja az nqmam i nikoga ne sum imala no biv6iq mi ima6e

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Повече от фен
    az izpolzvam xuma,no mai nqma efekt edin pat v sedmicata si pravq maskata i nqkade okolo mesec veche q pravq,no ne vijdam razlika.. no pone kojata mi stava mn mekichka i sashto nqkoi polzval li e CLEAN CLEANER mislq che taka se kazvache sega mn chesto go reklamirat i mislq da si go kupq.. nqkoi ako go e polzval neka kaje mnenieto si i cenata

Even heaven is hell without you

^ прави я всеки ден.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BroKeN^DreAmZ`f
    Хумата не изсушава ли доста кожата?
    да,но..все пак трябва да се махнат някак!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

verisladkata
    Guest

maska za pori4ki i gladko lice

maskata koqto az si pravq e mnogo lesna i sam mnogo ama mnogo dovolna ot neq probvaite i vie 6te vi haresa! 2s.lajica mlqko,polovin s. lajica soda krem za brasnene KARO i razbarkvte smesta nanasqte na liceto stoite 5-10 min nai mnogo i posle obilno izmivate sled tova kogato si izmiete liceto namazvate si go s dneven krem i 6te po4uvstvate efekta vednaga pori4kite se pukat sami stavati gladko liceto nejno kato bebe6ko dupe :P vsi4ki mrasotii se 4ustqt probvaite nqma da sajalqvate na de po 1-t 6te si pravite maskata ima efekt ako vi trqbva ne6to pitaite i edin savet ne si kupuvaite tezi maski na eivan i t.n. 6te sajalqva te sled vreme kogato stanete na 20-30god. 6te ste vse edno na 50god. savet vi davam a vie kakto iskate!!!

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от Devil's Brother
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Ползвай всеки ден хума. тя ги премахва напълно и е евтина. Около 50 стотинки най-много.
    macko da pitam kakvo to4no se pravi s tazi huma??? gore dolu da znam ...tiq dni 6te si vzema ina4e..i kolko vreme sled kato q polzvash ima rezultat???
    Еми значи една лъжичка хума и една лъжичка вода се смесват и си мажеш лицето (използва се като маска за лице) и чакаш да изсъхне. Като изсъхне си измиваш лицето от хумата и се мажеш с крем за ежедневна употреба. Резултат ще забележиш дори веднаха, но за да има ефект се използва всеки ден най-малко по един път, а цялосттен ефект се забелязва някаде след една седмица.
    Реших и аз да пробвам с Хума... обаче когато си намажа лицето с нея след 10-15 почва адски да ме пари и щипе... като я измия лицето ми е дълго време червено нормално ли е? Иначе уж има ефект
    алергичен/а си пробвай друго.. аз използвам от онея отлепващите маски. иначе като идеш на козметик какво? и там ще те осакатят.. и нищо накрая яко е тъпо ама.. неа начин просто

Opazil ni gospod ot takiva raboti.Emi da na kozmetik e nai dobroto re6enie.Az li4no nqmam nikakvi papki po liceto i nikoga a ne sm imamla ,a ve4e i nqma za koga da imam [i ne iskam da imam] koeto e mn qko.Nadqvam se da bade taka i s teb
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Guest
    Хои в аптеката и питай за крем против черни точки...толко ли е трудно?!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Само да отбележа за хумата,защото сте останали с много неправилно впечатление.Хумата НЕ ТРЯБВА да се използва всеки ден.Тя смъква мъртвият слой клетки,а кожата се обновява на 3-4 дена.Затова най-много 3-4 пъти в седмицата се прави маската с хума.За момичетата със суха кожа след това трябва да сложат кремче,за тези с мазна няма проблеми и да не сложат.Наистина хумата действа,но трябва постоянство като при всяко нещо
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен
    Град
    София
    Наскоро си вэех един продукт и съм МНОГО доволна.Давам ви гаранция 98% ! ---> Garnier Pure 3 in 1
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Кака ви Креми ще ви каже нещо ефикасно, бъро и евтино. Даже 2 неща:
    1.Правиш си парна баня с лайка около 5 минути, къпеш се и веднга след като излезеш от банята правиш следното. Страничните части на носа си ги придърпваш надолу към кожата на лицето така че да се обрацува улейче и леко стискаш връхчето. Търкаш с лосионче и си готов. на памука с лосиона се виждат всички мръсотии, а нослето ти става на малки дупчици, които само след минутка се свиват.
    2.Пилинг маска от 1 супена лъжица кисело мляко и 1 чаен лъжичка сол. Натриваш на лицето, стои 10-15 минути. После може и да не стискаш, а само с лосионче. Супер е!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Кака ви Креми ще ви каже нещо ефикасно, бъро и евтино. Даже 2 неща:
    1.Правиш си парна баня с лайка около 5 минути, къпеш се и веднга след като излезеш от банята правиш следното. Страничните части на носа си ги придърпваш надолу към кожата на лицето така че да се обрацува улейче и леко стискаш връхчето. Търкаш с лосионче и си готов. на памука с лосиона се виждат всички мръсотии, а нослето ти става на малки дупчици, които само след минутка се свиват.
    2.Пилинг маска от 1 супена лъжица кисело мляко и 1 чаен лъжичка сол. Натриваш на лицето, стои 10-15 минути. После може и да не стискаш, а само с лосионче. Супер е!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от malkoto^f
    az izpolzvam xuma,no mai nqma efekt edin pat v sedmicata si pravq maskata i nqkade okolo mesec veche q pravq,no ne vijdam razlika.. no pone kojata mi stava mn mekichka i sashto nqkoi polzval li e CLEAN CLEANER mislq che taka se kazvache sega mn chesto go reklamirat i mislq da si go kupq.. nqkoi ako go e polzval neka kaje mnenieto si i cenata
    CLEAN & Clear,не помага всичко е само реклама мила,използвай хума аз съм доволна

Аз лично 1 пат на ден си мажа лицето с тоник,също и след баня и помога г/д

ami az si kupih tva garnier 3in1 i da ti kaja ve4e nqmam 4erni to4ki!!! daje ponqkoga i papki maha...mn sam dovolna...aa 4ernite to4ki nai-dobre da ti gi opravi kozmetik!!!

Град
    v sur4iceto na Steli
    Da i humata e polezna, no 4estata upotreba vredi na kojata. Az taka bqh po4nala vseki den i zapo4na da mi se omaznava liceto... ujas . Nai-dobre pri kozmeti4ka

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Черни точки -> Козметик
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си