- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черни точки...
hora kak se spravqte s 4ernite to4ki? mnogo sa gadni ?kakvo pravite za da gi mahnete
Stiskame si gi..
e da ma ostavat rani![]()
Значи или отиваш на козметик, той да ти ги оправи или просто след баня със златен пръстен търкаш местата с черните точки и така обираш и ги премахваш до известна степен
Kozmetik ili ima edni "maski" za lice koito sa za mahane na 4erni to4ki te po skorro sa kto lenti4ki za kola maska de ama tfa e dr tema te sa6toto pomagat ma kozmetik nai dobre
f*ck off!
kolko struvat tiqv lenti4ki?Първоначално написано от yuHku
oo 4ernite to4ki sa mn gadni...ama ima nqkolko na4ina za premahvane..ili si gi stiskashili otivash na kozmetik..ili si pravish maski...
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
защо пък точно със златен...????Първоначално написано от benitka^
Има маски и гелове...потърси по магазините.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ами гадни са,но какво да се прави-такъв е живота,ама или отиваш на козметичка и сама ги стискаш..........тва е положението
щото по него не се лепят микробиПървоначално написано от abstraction
алелуя.
vzemete si maska na avon mnogo sam dovolen ot tqx.dva pati na sedmica i nqma 4erni to4ki![]()
Най-доброто решение е козметик ... аз никога не ги пипа, само козметик ми ги маха ... да седна да си ги стискам ... бляк, не става !![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
mersi za otgovoriteПървоначално написано от yuHku
4.R.D
macko da pitam kakvo to4no se pravi s tazi huma??? gore dolu da znam ...tiq dni 6te si vzema ina4e..i kolko vreme sled kato q polzvash ima rezultat???Първоначално написано от Angel_Girl
Еми значи една лъжичка хума и една лъжичка вода се смесват и си мажеш лицето (използва се като маска за лице) и чакаш да изсъхне. Като изсъхне си измиваш лицето от хумата и се мажеш с крем за ежедневна употреба. Резултат ще забележиш дори веднаха, но за да има ефект се използва всеки ден най-малко по един път, а цялосттен ефект се забелязва някаде след една седмица.Първоначално написано от Анонимко
![]()
mersi mnogo 6te probvam i azПървоначално написано от Angel_Girl
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
superrrr e sega 6te hodq da si vzema super qkoaz se 4udq kak da gi maham ...stiskah gi mazah gi efekt po4ti nikakav misi mn
ami pravi6 si edna parna banq sys 4ai ot laika ili kantarion i sled kato porite se razshirqt sys kyrpa leka poleka bez mn agresiq gi stiska6 i posle zadyljitelno po4istva6 kojata sys spirt ili nqkakyv tonik
Хумата ги почиства ама съвсем малко..ползвам освен това Гарниер Пюр,нооо пак няма голям ефект..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Хумата не изсушава ли доста кожата?![]()
Реших и аз да пробвам с Хума... обаче когато си намажа лицето с нея след 10-15 почва адски да ме пари и щипе... като я измия лицето ми е дълго време червеноПървоначално написано от Angel_Girl
нормално ли е? Иначе уж има ефект
![]()