.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Guest

Черни точки...

hora kak se spravqte s 4ernite to4ki? mnogo sa gadni ?kakvo pravite za da gi mahnete

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Stiskame si gi..

Guest
    e da ma ostavat rani

Значи или отиваш на козметик, той да ти ги оправи или просто след баня със златен пръстен търкаш местата с черните точки и така обираш и ги премахваш до известна степен

Kozmetik ili ima edni "maski" za lice koito sa za mahane na 4erni to4ki te po skorro sa kto lenti4ki za kola maska de ama tfa e dr tema te sa6toto pomagat ma kozmetik nai dobre
    f*ck off!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от yuHku
    Kozmetik ili ima edni "maski" za lice koito sa za mahane na 4erni to4ki te po skorro sa kto lenti4ki za kola maska de ama tfa e dr tema te sa6toto pomagat ma kozmetik nai dobre
    kolko struvat tiqv lenti4ki?

oo 4ernite to4ki sa mn gadni...ama ima nqkolko na4ina za premahvane..ili si gi stiskash ili otivash na kozmetik..ili si pravish maski...
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

az si kupih lenti "deep cleansing nose strips" te sa za nosa i sa dobri. ot nqkolko puti 4ernite to4ki zna4itelno namalqvat. mislq 4e ne sa pove4e ot 5 lv nqkude okolo 4,60 bqha dano sam ti pomognala

Цитирай Първоначално написано от benitka^
    Значи или отиваш на козметик, той да ти ги оправи или просто след баня със златен пръстен търкаш местата с черните точки и така обираш и ги премахваш до известна степен
    защо пък точно със златен...????

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Има маски и гелове...потърси по магазините.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами гадни са,но какво да се прави-такъв е живота,ама или отиваш на козметичка и сама ги стискаш..........тва е положението

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Моите черни точки се изчистиха с хумата... много съм доволна
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от abstraction
    защо пък точно със златен...????
    щото по него не се лепят микроби
    алелуя.

mmmmmmmmmm
    Guest
    vzemete si maska na avon mnogo sam dovolen ot tqx.dva pati na sedmica i nqma 4erni to4ki

Повече от фен
    Най-доброто решение е козметик ... аз никога не ги пипа, само козметик ми ги маха ... да седна да си ги стискам ... бляк, не става !
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от yuHku
    mersi za otgovorite 4.R.D

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Ползвай всеки ден хума. тя ги премахва напълно и е евтина. Около 50 стотинки най-много.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Ползвай всеки ден хума. тя ги премахва напълно и е евтина. Около 50 стотинки най-много.
    macko da pitam kakvo to4no se pravi s tazi huma??? gore dolu da znam ...tiq dni 6te si vzema ina4e..i kolko vreme sled kato q polzvash ima rezultat???

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    macko da pitam kakvo to4no se pravi s tazi huma??? gore dolu da znam ...tiq dni 6te si vzema ina4e..i kolko vreme sled kato q polzvash ima rezultat???
    Еми значи една лъжичка хума и една лъжичка вода се смесват и си мажеш лицето (използва се като маска за лице) и чакаш да изсъхне. Като изсъхне си измиваш лицето от хумата и се мажеш с крем за ежедневна употреба. Резултат ще забележиш дори веднаха, но за да има ефект се използва всеки ден най-малко по един път, а цялосттен ефект се забелязва някаде след една седмица.

Супер фен
    Еми значи една лъжичка хума и една лъжичка вода се смесват и си мажеш лицето (използва се като маска за лице) и чакаш да изсъхне. Като изсъхне си измиваш лицето от хумата и се мажеш с крем за ежедневна употреба. Резултат ще забележиш дори веднаха, но за да има ефект се използва всеки ден най-малко по един път, а цялосттен ефект се забелязва някаде след една седмица.
    mersi mnogo 6te probvam i az
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    superrrr e sega 6te hodq da si vzema super qko az se 4udq kak da gi maham ...stiskah gi mazah gi efekt po4ti nikakav misi mn

Guest
    ami pravi6 si edna parna banq sys 4ai ot laika ili kantarion i sled kato porite se razshirqt sys kyrpa leka poleka bez mn agresiq gi stiska6 i posle zadyljitelno po4istva6 kojata sys spirt ili nqkakyv tonik

Супер фен
    Хумата ги почиства ама съвсем малко..ползвам освен това Гарниер Пюр,нооо пак няма голям ефект..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Хумата не изсушава ли доста кожата?

Devil's Brother
    Guest
    Реших и аз да пробвам с Хума... обаче когато си намажа лицето с нея след 10-15 почва адски да ме пари и щипе... като я измия лицето ми е дълго време червено нормално ли е? Иначе уж има ефект

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си