.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Предложение

Здравейте.Вчера класната ни по немски ни каза че тапия министър на образованието е предложил всички двоикаджи да учат в сабота и да са до 30 юли на даскало.Ако стане така ще баде ужас.Сега това предложение го обмислят дали да влезе в сила

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    пффффффф!хаХАхахАХах!КВИ СА ТИЯ РАБОТИ БЕ?! аре нема нужда!
    Let The BEAT Control Your Body

Незнам ама мн промени ще станат , не съм чула за това, но вчера класната ми каза , че всеки родител ще трябва да посети даскалото задалжително , а моята майка от 4 години не стъпвала и незнам направо, освен тва ще има проверки ва часовете и осхте тем подобни хубо че др година завършвам

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от benitka^
    Незнам ама мн промени ще станат , не съм чула за това, но вчера класната ми каза , че всеки родител ще трябва да посети даскалото задалжително , а моята майка от 4 години не стъпвала и незнам направо, освен тва ще има проверки ва часовете и осхте тем подобни хубо че др година завършвам
    абе само аз ли не съм чувала за такива работи?! :P

eee kvi sa teq gadni ne6ta koito spomenavate tuk lele ujas dobre 4e sega sam re6ila da u4a( re6ila sam go ot 3 godini nasam ) ta moje da mi se razminat kofti ne6tata v school
    f*ck off!

Не съм много наясно с това, наистина ще навлязат много промени, но кога и какви ще са никой не знае... пък и като станеш девети, десети и т.н. клас със сигурност ще учиш до 30 юли, аз вече втора година съм така, но пък нямам двойка до сега... \/

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kati_0513
    Не съм много наясно с това, наистина ще навлязат много промени, но кога и какви ще са никой не знае... пък и като станеш девети, десети и т.н. клас със сигурност ще учиш до 30 юли, аз вече втора година съм така, но пък нямам двойка до сега... \/
    мацка учим до 30 юни, не до 30 юли!

Мега фен Аватара на koalka
    Еее, верно ли бе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си