- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пиете ли домашна ракия?
само дома6на ракияяяяя!\
/
![]()
Let The BEAT Control Your Body
az li4no rakii4ica ne piq ili piq ama mn malko i smqtam 4e tfa s akciza e palna glupost e primerno ako rakiqta se proizvejda za pazarna cel ok togava dobre ma tfa da si pla6ta6 4e si pravi6 rakiq to se 1 da si pla6ta6 4e si pravi6 kompoti
f*ck off!
По принцип не пия ракия, но когато се случи определено предпочитам домашна. Това дали ми харесва зависи от това как е направена.
по принцип ракия не пия..
чшшшшшшш тихо, че ще те чуят и ще ни карат и за компоти да плащамеПървоначално написано от yuHku
ako piq rakiq to tq e doma6napo dobra ot doma6nata rakoq nqmaaa
\
/
по принцип пия само такава
и ЕС - ДГД![]()
НАЗДРАВЕ!!!
домашна ракия ..?! не определено не .. !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
dano ne 4e si obi4am babinite kompot4eta![]()
f*ck off!
Rakiq ne , vodka rulz![]()
Ти ми дай домошарка... \/
Много малко ще са тези, които го плащат.Първоначално написано от готина мацка
![]()
haha v tova si e vqrno hahhahahahaahaha \Първоначално написано от p4elata_brumze
/
EU f*ck off![]()
f*ck off!
ммммм и азПървоначално написано от yuHku
)) какво ще правя без компот?? Аз на 4 дни задължително изяждам поне 1 компот
![]()
=D> \Въвеждането на акциза върху домашната ракия да се отложи за 1 януари 2009 г. Това предлага депутатът Яне Янев с изменението и допълнението на Закона за акцизите и на Закона за виното и спиртните напитки.
Депутатът внесе днес в деловодството на Народното събрание своите предложения за промени./ =D>
eeee dnes imam rojden den piq sekaf alkohol![]()
f*ck off!
не пия.. ощя по-малко пък ракия.. но все пак мисля че ЕС е тъпнямайната им на ограниченията им
ще си правим кфото си искаме
тъп ЕС
![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Пия и то редовно![]()
о ракия не пия ...аз спрях и алкохол да пия ..само бира ..но тоя закон за домашната ракия е супер тъп маина ! ня маитап !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ракия до гроб![]()
Джибре и майчина на тея от ЕС![]()
2 и 11т. системни нарушения = бан
Ако няма какво друго..и дотам съм стигала..
липсата на пари беше.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“