- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пиете ли домашна ракия?
Не пия и може би няма да пропия. Просто мириса й е гаден, пък другото...
Рядко![]()
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Аз също домашната си е друга стока особено ако е повечко градусчета.
Иначе тъпите ограничения никой няма да спрът на село всеки вади ракия от някви тайничета глупости тва съм сигурен че няма да спре никой!
На дядо ми ракията е най хубавия алкохол който съм опитвал
Аз съм на мнение, че колкото и да се модернизираме и така на татък винаги ще има такива, които ще си харесват домашната ракия.Аз примерно много си я обичам. Тези дето ги правят по винпромите са лайна.Там хакат етилов спирт, аромати и оцветители, за да изглежда отлежала.
За акциза - наистина някои казани ще бъдат затворени, за да се сплаши простолюдието, но масово спиране или плащане - НИКОГА! Все пак сме в България и никой не може да ни каже какво да правим.Дори бях чел, че този акциз не е от ЕС - в документите на ЕС пишело, че след 2009-та започва бавно покачване на акциза на цигарите и след него започва налагане на акциз на алкохола....
Пак ще си правим ракията и това е. ЕС ще се разпадне към 2010-та(тфа е прогноза от един от най-добрите европейски анализатори) пък аз в неделя имам рожден ден и смятам да пия една домашна от 2004-та година!
Поздрави от Карнобат!
Мразя ракияИначе акциза е глупав
Никаква ракия не пия,само като и усетя миризмата и ми се повдига...![]()
НИКОГА не съм пила ракия![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Пия, много ясно.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
i golemiqt vupros - kude jiveesh?Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Аз не пия алкохол, така , 4е нмяа как да пия домашна ракия.но за акциза-не епражилно.Долу на акциза!!!!!!!!!