А другото момче-гадно е, като отрежеш някой, който харесваш, но просто нямаш друг избор.Не можеш да тръгнеш с него ей така, без чувства.
koalka би ли ми обяснила по по-подрбно,защото гледам си веща по този проблем макар че на мен ми изглежда малко смешно.Кажи от женска гледна точка:Как може едно момиче да харесва дадено момче и да не изпитва чувства към него?Или харесването не е чувство.Вярно че има приятелско харесване,но много ми е чудно как момичето ще харесва момчето като приятел само от това че са си казали няколко пъти "Здрасти" или дори че са флиртували.Та дори и да са флитували все пак трябва да има някакво привличане.Ти лично би ли флиртувала с момче ей така за спорта ако ти е противен и не можеш да го гледаш.Аз те питам като момче,което е в подобна ситуация от повече от година и половина.Започвах да разплитам мрежата на момичето вече,но все още съм вътре.
А на авторката мога да кажа само:Момиче гледай да не паднеш от двата стола на земята!Не си му обърнала внимание на приятелят ти когато е било време.Сега си се сетила малко късничко,не мислиш ли? И си представи сега че това момче,което искаш да отрежеш може да има силни чувсва към теб и след време може пак да съжаляваш примерно по същит начин като сега за приятеля си.И последно,но не на последно място.ако искаш да си спестиш доста главоболия и мъка казваш на човека всичко каквото мислиш в очите.Вярно че може да те намрази и повече може би няма да можеш да си промениш решението,но ще му спестиш много терзания и въпроси,на който няма да може да си отговори сам.Обаче тука говориме за чувства,ако целта му е само да те ебне не се притеснявай ще минеш и без много обяснения.