- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- mp3 за входящо обаждане
бихте ли ми предложили няква песничка за входящо обаждане,да почва хубаво та като ми звани някой всички да се обращат .вашите телефони с кво ви званят![]()
Преди да го направя на сол звънеше с Born from Pain - Reclaiming the Crown
Ами сега е на Cypress Hill - Get out of My Head, но GSM-ь ми не възпроизвежда добре тежки китари () и затова ще си сменя мелодията.
Иначе ти препоръчвам началото на Chemichal brothers - Get Yourself High и изобщо мисля, че разните електронни песнички са доста подходящи за GSM звъняща мелодия
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
na men mi zvani s banski na laleta![]()
![]()
![]()
ina4e moje da si sloji6 hey mama na BEP
Petey Pablo-Show me the money![]()
На мен ми звъни с "The all American Rejects-My dirty little secrets"
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Е тва е толкова индивидуално. Ти, ако се кефиш на чалга, ще сложиш чалга. Ако се кефиш на хаус, ще сложиш хаус. Ако кажеш поне каква музика слушаш, може и да успеем да ти дадем идея.
Аз си нямам мп3 на телефона, но позваняванията ми са само с BOn JOvi, Rolling Stones и Guns'n'Roses. Естествено, защото на тях се кефя.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
mi az se kefq nai-mnogo na hausa
moq zvani s Outwork - Elektro no sam q otrqzala i zapo4va s pripeva ina4e ot na4aloto ne e qko : )
моя звъни с на Danzel-My arms keep missing you,за да се чува,като звъни.ако сложиш някоя балада за звънене,която почва тихо,малко трудно ще я чуеш.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
-royksopp-only_this_moment
В началото почва яко![]()
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Na mene mi zvani s DJ Darkstep - DopeAss
na men v momenta mi zvuni sus Sylver - You Make Me Feel![]()
strashna pesnichka , inache Mo6no e prav - techno-to i vuobshte pesni s visoki tonove sa podhodqshti za GSM melodiq ..
pf .. tva sum azПървоначално написано от Анонимко
Asle Bjorn Pr Leya Ft Anne K -Lucky You