.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    пепи
    Guest

анален секс

може ли да се разбере дали човек е правил анален секс(да речем при медицински преглед)

Мега фен Аватара на koalka
    Ами за това незнам, но един съученик ми каза, че са го проверявали, когато е бил на военна комисия.Не знам още дали се бъзика или не, но знам, че гейове не се пускат.

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами за това незнам, но един съученик ми каза, че са го проверявали, когато е бил на военна комисия.Не знам още дали се бъзика или не, но знам, че гейове не се пускат.
    ахъм, вярно е...и аз знам така а не знам как разбират, ама гейове не пускат
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Aaaaaaaaaaaahahahahaahhahaahah!! Е, не, това тотално ми го вкара!

Не, няма как да се разбере дали човек е правил анален секс при медицински преглед. С детектор на лъжата може да имаш по-голям успех.

А относно военната комисия - да, събличаш се и си показваш задника. Но "разтвори бузки" е за да се види дали нямаш някакви заболявания. Кисти ли, какво ли, не ги разбирам много.

edit: Относно хомосексуалните - има психологически преглед, където те питат дали си от другия бряг. Това е. Не знам какво става, ако кажеш "да".
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от shizzle

Не, няма как да се разбере дали човек е правил анален секс при медицински преглед. С детектор на лъжата може да имаш по-голям успех.

А относно военната комисия - да, събличаш се и си показваш задника. Но "разтвори бузки" е за да се види дали нямаш някакви заболявания. Кисти ли, какво ли, не ги разбирам много.

Добре де, а тогава военните кво толкова ги бърка дали имаш киста или някакво заболяване на "дупето"?
    Тва съвсем сериозно. Нали идеята е примерно да ходиш някъде да служиш и да се биеш , при което кистата отзад не виждам какво би им пре4ила да те вземат

Робинята на Quench

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Цитирай Първоначално написано от shizzle

Добре де, а тогава военните кво толкова ги бърка дали имаш киста или някакво заболяване на "дупето"?
    Тва съвсем сериозно. Нали идеята е примерно да ходиш някъде да служиш и да се биеш , при което кистата отзад не виждам какво би им пре4ила да те вземат
    Абе ти не виждаш и зад гърба си, ама това не значи, че там няма нищо!
    Как така за армията няма да има значение здравето на войниците? Ти малоумна ли си, че задаваш такъв глупав въпрос?

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    SINDEL.. Военната комисия представлява оценка на здравословното и психологично здраве на донаборниците, за да определи дали са годни за военна служба. Има изследвания на кръв, урина, УНГ, сърце, бели дробове, моторни функции, зрение.. Има и преглед при психиатър.

Астматици, далтонисти, с висок диоптър, извън определените ръст и килограми, склонни към самоубийство, хомосексуални, генетични заболявания.. Много са възможностите, за да не те приемат.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си