.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Повече от фен
    Град
    In Your Mind

Re: една голяма лъжа

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от bawdy talk
    Цитирай Първоначално написано от bawdy talk
    Цитирай Първоначално написано от тъжната
    Защо трябва да се случва всичко това.... Обичах го , желаех го отдадох му се бях с него година и половина .... мислех , че е точно за мен , а изведнъж , се срути всичко върху мен .. три месеца след раздялата ни , той ми каза , че никога не ме е обичал, искал е само да задоволи мъжките си нужди..... Незнам какво става, всичките ми приятелки ми казват , че го казва нарочно защото иска да е с мен още и тъй като аз съм го зарязала, но незнам........ страх ме е да се влюбвам, защо има момчета , които за толкова добрички и ходят с некви надувки и защо има добри момичета , на които им се пада да страдат ....... кажете ми какво да правя ?
    Еми като си проста сама си си виновна
    Не,не е виновна,а тъжна заради тъпанари като теб
    Това че си тъпанар не знчи че и другите са като теб... кретен жалък
    Ти още във първия си пост показа простащината си.Такаче незнам за мене ама ти определено водиш класациите в списака на глупаците
    Е що ли никои не се интересува от твоята класация? Защото си идиот...
    Защото спора е между мен и теб бе бастун

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Найстина,доста кофти история...За това преди да си легнеш с един мъж,разбери първо какъв е и какво иска от теб
    I az bih te posavetvala su6toto...
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

Мацка карай да върви лами колкото щеш има , пък и не се впрягай толкоз много ,прави си кефа и тва е. Пък виж , аз не мисля , че този въпросния субект е бил с теб година и половина заради секса...ддз има ги сякви животни... ам тоя тряя да е голям кретен , че да го направи..

Heh e kak taka vse oshte iskash d abudesh s negu i go obichash a pak si go zarqzala .... ne mislq che si postupila pravilno . A pak zashto e takav emi mislqche se opitva da ti go vurne poneje ti si go naranila inache kakvi sa tezi gluposti pone mislq che edin muj ne moje da e sedno momiche tolkova dulgo vreme samo za sex che to an nego shte mu umruzne... imal e chuvstva prosto go pravi kato revansh... pone az taka mislq .. a pak za drugotot ti si si vinovna zashto si go ostavila ili go obichash i si s negu ili pak ne ... i tolkova kakvi sa tezi obicham te ama se razdelqmae neznam zashto ste se razdelili no ako beshe neshto mnogo seriozno mislq che ti bi obqsnila poradi kakva prichina ne moje da ste zaednu...

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Ами като всички сте некви тъпанарки кфо мога да ти кажа...... Това си е от край време.... Всички свестни момичета ходят с некви порово и всички хубави момчета ходат с некфи пачаври... Нали знаеш противоположностите се привличат. А иначе да не ти пука кфо ти е казал тфоя там. Всички момчета са такива. А и много ми е тъпо това изречение "Страх ме е да се влюбвам.". Това че ти не подбираш, в кой се влюбваш си е твой проблем. Защо следващото ти момче да страда от предишните ти връски.
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Голям фен
    Много добре те разбирам .!С моя приятел сме изпадали в същите ситуации и сме си говорили какви ли не неща.....Той е бил година и половина с теб.....ако не те е обичал щеше да си намери и друга с която да ,,задоволява мъжките си нужди''.. Просто е наранен и има нужда от време.Щом се осъзнае не само ще ти се извини ,но ще те моли и да се върнеш
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си