- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- една голяма лъжа
Защото спора е между мен и теб бе бастунПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
I az bih te posavetvala su6toto...Първоначално написано от nasty_f
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
Мацка карай да върви лами колкото щеш има , пък и не се впрягай толкоз много ,прави си кефа и тва е. Пък виж , аз не мисля , че този въпросния субект е бил с теб година и половина заради секса...ддз има ги сякви животни... ам тоя тряя да е голям кретен , че да го направи..![]()
Heh e kak taka vse oshte iskash d abudesh s negu i go obichash a pak si go zarqzala .... ne mislq che si postupila pravilno . A pak zashto e takav emi mislqche se opitva da ti go vurne poneje ti si go naranila inache kakvi sa tezi gluposti pone mislq che edin muj ne moje da e sedno momiche tolkova dulgo vreme samo za sex che to an nego shte mu umruzne... imal e chuvstva prosto go pravi kato revansh... pone az taka mislq .. a pak za drugotot ti si si vinovna zashto si go ostavila ili go obichash i si s negu ili pak ne ... i tolkova kakvi sa tezi obicham te ama se razdelqmae neznam zashto ste se razdelili no ako beshe neshto mnogo seriozno mislq che ti bi obqsnila poradi kakva prichina ne moje da ste zaednu...
Ами като всички сте некви тъпанарки кфо мога да ти кажа...... Това си е от край време.... Всички свестни момичета ходят с некви порово и всички хубави момчета ходат с некфи пачаври... Нали знаеш противоположностите се привличат. А иначе да не ти пука кфо ти е казал тфоя там. Всички момчета са такива. А и много ми е тъпо това изречение "Страх ме е да се влюбвам.". Това че ти не подбираш, в кой се влюбваш си е твой проблем. Защо следващото ти момче да страда от предишните ти връски.![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Много добре те разбирам .!С моя приятел сме изпадали в същите ситуации и сме си говорили какви ли не неща.....Той е бил година и половина с теб.....ако не те е обичал щеше да си намери и друга с която да ,,задоволява мъжките си нужди''.. Просто е наранен и има нужда от време.Щом се осъзнае не само ще ти се извини ,но ще те моли и да се върнеш
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .