- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- оБърквацИя...
така...
харесвам едно момче от началото на година..с което бих казала..след като се засякохме веднъж в превозното спредство за даскало започнахме доста упорито да се гледкаме..всичките ми приятелки твърдяха,че ме харесва,но аз така и не им вярвах...един хубав ден си намерих причина и отидох да се запозная с него..и оттогава бяхме вече на "здрасти" усмивки и така нататък,но като че ли вече не ме гледаше така,както преди..като,че ли нещо се беше променило..и аз чувствах това..не след дълго се запознах и с неговия най-добър приятел..но това беше една мноого голяма грешка,защото в последствие от много приказки той разбра,че харесвам въпросното момче...друго момче,което ме харесваше пък...също от компанията разправяше,че всъщност те много често говорят за мен и че най-добрият приятел на момчето,което харесвам,е казал че съм тъпа и така нататък...но на мен не ми се вяваше много това да е истина,защото човека,който харесвам си идваше при мене и си говорихме...според мен си намираше и той поводи...но тук идва моментът,когато той прави нещо...било то несъзнателно или съзнателно,а аз го приемам като намек..или въобще като искрица в мрачния тунел...добре..ами сега?какво бих могла да направя...не мога винаги да се натрисам на въпросните момчета...пък и те се държат по по-различен начин...вярно гледат ме много често...но за мен вече това не значи нищо...как да се добера до въпросното момче...![]()
Ми ако разчиташ само на догадки няма до никъде да стигнешЯ по-добре намери начин да излезеш с момчето и си поговорете като хората
Иначе друг начин..хммм.нз аз
![]()
Първоначално написано от MoHuTo
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Въпреки че си мислиш нещо или подозираш, пак не може да си сигурна какво точно изпитва.Най - добре да поговориш с него и наистина да се изясните.Много ще е добре, ако бъде честен и искрен с теб, а не увърта нещата.И това, че приятелят му говори така за теб не означава, че и това момче мисли така.
Помоли го да си поговорите.Попитай го дали иска да отидете на кафе и там се разберете кой,какво към кого изпитваНе се измъчвай с догадки
то дори не е сигурно,дали наиситна приятелят му говори така..и ако го е правил е говориЛ...сега не даже нещо ме защитаваше...тъпото е ,че цялата ситуация е адски объркана,с много интриги и глупости и аз съвсем се обърках и ...се бях отказала направо,но след като разбрах,че момчето дет харесвам ме е споменало...на въпрос,какво става с гаджетата...ми светнаха очичките..не искам да отида и да му кажа...виж аз те харесвам...защото така няма да постигна нищо..най-много да го изплаша...не знам аз се опитвах да им влезна в компанията,което е перфектната идея,но няма да ми е много лесно...
По добре излезте с това мом4е и се разберете
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........