.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия

КОИ ОТ ДВАТА ТИПА МОМ4ЕТА ПРЕДПО4ИТАТЕ ВИЕ:

Аз наскоро бях изправена пред този избор:
    Типаж 1 Тои е мил,нежен,няма съмнение 4е те оби4а.За него няма никоя друга освен теб.На всяка ваша среща ти подарява цжетя...Постоянно те прегръща,целува,по 6 пъти в минута ти казва "оби4ам те"(буквално).В на4алото ти се вижда много мило ,той е толкова романти4ен..Но в един момент осъзнаваш 4е с него няма какво да си кажеш-само те прегръща,целува,натиска ти се когато трябва и когато не трябва-вие само това правите!А ти искаш нещто друго-искаш да имаш не само гадже а и 4овек,с кото можеш да говориш.Освен това тои се държи с теб така,сякаш сте женени:дразни се когато излизаш с приятелки,когато 2 4аса не сте заедно запо4ва да ти надува главата като постоянно ти звъни...Ве4е става непоносимо и ти решаваш да го зарежеш.Тои те заплашва 4е ще се самоубие и ти се връщаш при него.Но вси4ко се повтаря отново и отново и след седмица окон4ателно късаш с него-държиш прекалено на свободата си.А тои само те задушава с огромната си любов и по този на4ин уищожава 4увствата които някога си изпитвала към него.Затова е минало!

Типаж 2 Тои е много мил с теб,приятел ти е , но не много добър.можешда говориш с него в продължение на 4асове за си4ко.Имате общи приятели,общи интереси,от един отбор сте,харесвате едни и същи марки коли,мотори...Тои е ужасно забавен,кара те да се смеш дори на нещата които всъщност не са толкова смешни.Постепенно запо4вате да се виждате всеки ден,но просто си говорите,нищо пове4е.В един момент осъзнаваш 4е се влюбваш в него(ли4и си 4е и той изпитва същото).Проблемът е 4е наскоро той е преживял огромно любовно разо4арование и несе осмелява да направи първата кра4ка.Затова действаш ти-казвш му какви са 4увствата ти и запо4вате да ходите.Нещата не се променят-когато сте с приятели си говорите с тях.Той няма нищо против да излизаш с приятелки, не е необходимо да сте заедно през цялото време.А когато ст сами, той е само твой.Всяка негова целувка те разтърсва сякаш е първата, с теб тои е нежен, не прави нищо, преди да се убеди 4е и ти го искаш.Той е мом4ето ме4та и ти си сигурна 4е няма да ти изневери(прекалено добре го познаваш).Има само един недостатък-много оби4а да се сърди.В тоа отношение е като малките деца.Държи много на то4ността и ако закъснееш без при4ина има вероятност дасе разсърди-нацупва се не ти говори докато не му мине(обикновено след няколко 4аса)Все пак е зодия телец Но вси4ко това за теб няма зна4ение,защото го оби4аш пове4е от вси4ко на света!И знаеш 4е и той изпитва същото!!!
    Аз избрах второто мом4е.Нямам съмнения 4е съм направила правилния избор, просто искам да видя дали вси4ки моми4ета биха постъпили така на мое място.Кажете ми свото мнение, моми4ета!

DrogaGirl
    Guest
    MmMm malko bezsmislena tema! Inache vtori po stava!Pak i da ti kaja li imah chuvstvtoto dokato cheta,che na pyrviq samo loshi neshta kazvash,a za vtoriq gledash kak da izpykne pred drugiq.Be nz ...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ами да, аз също бих избрала втория

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Ами да, аз също бих избрала втория
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O

Re: КОИ ОТ ДВАТА ТИПА МОМ4ЕТА ПРЕДПО4ИТАТЕ ВИЕ:

Цитирай Първоначално написано от rammsteinkata_666
    Аз избрах второто мом4е.Нямам съмнения 4е съм направила правилния избор, просто искам да видя дали вси4ки моми4ета биха постъпили така на мое място.Кажете ми свото мнение, моми4ета!
    Сигурна съм, че всички биха избрали втория тип... защото съм съгласна с нещата който DrogaGirl каза. => и аз избирам 2 тип

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    ami "drogagirl"da ti kaja moje naistina da sum iztuknala dobrite 4erti na edini i lo6ite na dr,ama tva e za6toto nqma kak da ostana bezpristrastna,vse pak i s dvamata sam bila i pravq sravnenie.naistina i az tva si misleh dokato pisah temat 4e moje (i nai-veroqtno 6te)napravq taka.vse pak normalno da pravq reklama na gadjeto nali.sorry ako temata e tupa

Град
    Sofia
    kato cqlo vtoriq ama i 1/10 (tam nqkude) ot purviq nqma da e zle

Мега фен Аватара на koalka
    И двата типа момчета не са от най-приятните, но опредлено бих избрала втория.Все пак е готино да си с човек, който имате общи теми и може да ти е приятел.А и това да прави нещо по въпроса относно, ако станете гаджета може да се промени.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    разбира се 4е 2рия..аз такива не моа да ги търпя да е непрекъснто с мен..и само да ми досажда 4е да не ми дава и да излизам с приятели..с такъв 4овек пове4е от 2 дена няма да мога да издържа..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    по начина, по който си ги описала, очакваш ли някой да каже първия? няма смисъл от тази тема
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    по начина, по който си ги описала, очакваш ли някой да каже първия? няма смисъл от тази тема

втория
    lqlql

Втория, въпреки че и той си има недостатъци. Още повече, че моят приятел е телец.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Нито един от 2та вида не избирам ... напишете такава тема за момиче и тогава ще избирам ...

Град
    България
    не бих избрала нито първия нито втория.нещо средно между двамата е най-добре .
    пише се КВО,ТВА А НЕ КФО,ТФА!!!

2riq na 100 %

Обичам те , мили мой Гого !

Град
    луната:)
    И аз бих избрала второто момче Първият,по начина по който го описваш,ми изглежда задушаващ и би бил прекалено натрапчив за моята свободолюбива натура.
    Желая ти успех и дано да си направила правилилният избор

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    OO <CHARLEESE> povqrvai mi parviq e to4no takav kakavto go opisvam.i tova be6e pri4inata da skusam s nego-az su6to mn si durja na svobodata.za 6tastie taq gre6ka ve4e e popravena i sega sam 6tastlivo vlubena

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Първият: Миличък е...мрън-мрън. Има само един проблем: ужасен е, няма какво да си говориш с него, дразни те непрекъснато, търси те непрекъснато, иска те непрекъснато, сърди се за всичко, сърди се и за нищо, диша, храни се, разхожда се, има две очи....

Вторият:
    Ох, страхотен е. Момче мечта просто! Като те целува и ти идва да скочиш от моста на Бруклин. Като те погледне и сама си сваляш дрехите, сама се започваш. Като те докосне... абе то направо не е за разправяне, че ми липсва червената точка +18. Има само един проблем: ...забравих какъв беше.

Ами аз избрах втория, но вие кой бихте избрали? Дали съм взела правилно решение или се чудя какво да правя в момента, та за това пиша безмисллени темички?
    He who runs with aggression walks with no dignity

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от rammsteinkata_666
    OO <CHARLEESE> povqrvai mi parviq e to4no takav kakavto go opisvam.i tova be6e pri4inata da skusam s nego-az su6to mn si durja na svobodata.za 6tastie taq gre6ka ve4e e popravena i sega sam 6tastlivo vlubena
    защо го оплюваш тогава?все пак си била с него. много е гадно това че вадиш кирливите му ризи. ако и той почне да се оплаква само да пише че си неблагодарна и т.н.?няма да е готино нали.бъди щастлива с гаджето и не злепоставяй бившият си!
    пише се КВО,ТВА А НЕ КФО,ТФА!!!

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Определено втория, но скоро ше ти писне и от неговото мрънкане.... и да не се появи пак някоя тема пък за него сега колко се сърди и т.н. ....все пак наистина нямаше нужда да праиш бившия си на боклук....
    Кучка съм, но не твоята...

az li4no nito edin ot 2-ta.....predpo4itam tipa mo4meta,koito naistina dyrjat na teb,no ne sa nqkvi ligliovci da ti ugajdat postoqnno....a da si dyrjat na svoeto...predpo4itam po -grubovatite,tezi,koito izglejdat studeni,no vsy6tnost sa s dobro syrce

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Втория тип
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Ами втория тип бих иэбрала но ако погледнеш малко по цялостно ще эабележиш че ти самичка си отговаряш на въпроса като иэтъкваш 1000 положителни качества эа втория и тройно повече недостатъци эа първия
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си