- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Mnogo sym pritesnena, molq pomognete!
Pustoto mu tamagochi w jiwota mi sko4i.... tui edno na ryka...
za gusha naprawo ma hvana...rabotq mu rob i ohrana... za nego sym dwama - tatko i mama...
TRAGEDIQTA E PYLNA.
Pak mi pi6ti...
Ostaite drugoto oba4e ot 2-3dena se gledame i dneska naobqd kato otkyrti o6te ne e stanalo... i ne e qlo.... i sym mnogo pritesnena. Po princip pone se budi da hapne neshto a sega - iok...
Mnogo me e strah da ne umre... mishle e... oba4e e mnou sladko. Ne iskam da umira... a pyk neznam kak da go sybudq da go nahranq pone
Molq wi, kajete kak da si go spasq. Obicham si go mnogo...i ne iskam da go zagubq. Kupih si daje 2ro tamago4i pak s mi6ok da moga da si gi 4iftosvam i sq ako tui umre... shte byde mnogo jalkonqma da imam malki mi6leta
![]()
![]()
Molq wi! Pomognete! Trqbwa da ocelee! [-o<[-o<
[-o<
съчуствам ти! имаш моралната ми подкрепа!
kupi si novo nai lesno 6a e a i naistina pomisli varhu samoubiistvoto izbodi si parvo o4ite s lujica ot tam natatak si sama
Code 37
You niggaz can't share my air,or walk a mile in the pair I wear,And I'm getting better year by year
скоро ще чуйм по новините за дете което се е самоубило заради тамагочи![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....