- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ragna mi go ku4e?
Be6e tamno.Varvqh po ulicata.Nenadeino popadnah na ne6to-vidqh edno ku4e i edna kotka da go pravqt.Na men mi stanai re6ih da se prisaedinq kam tqh
.Be6e mn hubavo-da go ragam na kotkata,a ku4eto na men
Grqh li e tova
Грях е, че си тъп и извратен.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
grqh e 4e maikati te e rodila tolkova smotan i bezmoza4en
Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...
E 6to ne bqh i az tam![]()
![]()
Macata biva6e li si q?
Как ги измисляте тея глупости ??
По добре мъртав пич отколкото жив педал !
Alooo moderatoritee za kyv chep mi sedite tyka?Първоначално написано от Miro-149
![]()
![]()
![]()
AWE KAJETE MI NA 14 SUM MOGA LI DA MASTORBIRAM ILI DA PRAVQ SEX I IMAM PRIQTELKA NA 13 I TQ PITA SU6TOTO MOLQ VI KAJETE BLAGODARQ PREDVARITELNO![]()
хахахахаххахахааааааааааа !!!това какво е?тема 2 в 1лелеее...народа толкова се е побъркал ,че вече от лудоста и простотията си какви работи измисля не е истина!
AWE KAKETE MI AZ SUM NA 14 I IMAM PRIQTELKA NA 13 MOJEME LI DA PRAVIME SEX ILI DA MASTORBIRAME![]()
Слаба ракия си. Знаеш ли защо имряха динозаврите? Защото ги изебах всички, затова!Първоначално написано от Miro-149
![]()
някой да кикне тая!
Awe parvo deto vob6te ne ti vqrvam i vtoro-awe tebe ne ta li e sram we brat biva da si pros ama .... Awe pone da ti sa smeq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahahahahhahah
Не не е грях! Аз съм чукал КРАВА до като КОН ми го подаваше и правех свирка на КОЗЕЛ беше ми супер![]()