- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мого ли съм зле?
Първоначално написано от vvs_go
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми не е особено хубаво тва което си направила и ти не си наясно със себе си така че наи добре си помисли кво искаш
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
щом чак лятото ще си идва кво ти пука.. много неща могат да се променят до тогава
а за това, че си му изневерила - няма да си нито първата, нито последната, а и той ще го преживее... ако разбира се изобщо научи деако не научи, даже няма и да има кво да преживява
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
molq te kaji mi kak se kazva mom4eto s koeto si bila 1 godina?
Мнооого си зле....
Aми кофти положение а вие сте ор различни градове ли ? а пък връска от далеко...малко трудно
Kurvolqk![]()
Aз съм момичето,което пусна тази тема.Не знам,защо ми викате курва като дори не съм се е****,НО добре,не ви упреквам.Май не разбрахте,или не сте прочели това,което написах след като пуснах темата.С него си говорихме и той каза " Няма да си променим отношенията,поне за мен няма да има проблем,ако аз си хвана тука приятелка,и ако ти си хванеш там приятел,но за лятото съм с теб като си дойда" С това той ми каза,че няма да ми каже нищо,ако тук се хвана с друг и аз му казах,че и за мен няма да има проблем,ако се хване с друга там,но го помолих само да ми каже,ако тва стане.А й сме много далече един от друг,аз съм в единият край на България,а той в момента на другия...Не че не го харесвам,просто понеже чаках около 6 месеца да се хванем и може за това да са ми поугаснали чувствата...А и сега като е толкова далеч от мен...Но това другото момче също винаги ми е харесвало.........Надявам се това да прочетете
na vseki se slu4fa d ane znae kakvo iska i vsi4ki deto sa ti napisalali kakvo si i kakava ne si da se zamislqt vyrhu sobstvenite si postypki i da vidqt kolko pyti sa pravili ne6ta za koito syjalqvat ili ne6ta koito ne sa bili dobre preceneni.Opitai da razbere6 kakvo iska6 i bydi vnimatelna za6toto nai-gadno e kogato naran6 nqkoi na koito dyrji6 i .. po-leko s flirt4etata
![]()
!!Първоначално написано от Анонимко
Ми да, много си зле. Заслужаваш да те бият с тояги цяла нощ, после да те обръснат гола глава и да тенамажат с кофти лусион за въшки.Първоначално написано от Анонимко
6toto kretena si ti...Първоначално написано от LO6IQ
pravilno i to mnogo !Първоначално написано от Анонимко
da go duha6 mazno kopelence !
Споко, не си гадна, пък и щом той не знае, а и няма как да разбере, тогава какво го мислиш?
Пък и това изобщо не е изневяра. А ти сякаш много го знаеш той какво прави, след като не сте заедно през цялото време.
Много хубаво си решила да не късаш с него, щом не си сигурна, че с другия имаш шанс. Виж какво ще се получи с втория, пък ако не стане, поне имаш резервен вариант, което си е супер, откъдето и да го погледнеш.
Всички грешим гадно си постъпила но си го направила просто защото този явно го харесваш повече от гаджето ти а щом не искаш с гаджето ти да си го остави света няма да свърши не може да си насила с него не е хубаво за теб а и така само продължаваш да го лъжеш а и пък той ще го преживее момчетата по лесно преживяваме
Първоначално написано от Undying
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!