Мерси много за убидите,но поне се радвам,че казвате истината ...Искренни и директни хора,много добре.
Малко обърках,като писах темата първият път.Ходиме от 22 декемрви 2006 година,но почти същото...Знам,че постъпих много зле,но той сега не е в моя град и кой знае какво прави там с другите момичета ...НЕ го виня,дори преди да си тръгне си говорихме по този въпрос и той ми каза "Аз знам,че ти тук 100 % до лятото ще си хванеш друг,но..." и аз му казах,че нищо не обещавам,защото не искам да го лъжа и казах " А то ти няма да си хванеш друга,а!" и той "Е,много ясно,че ще си хвана,но просто исках да зная".Между другото си мислих,че няма да ми е мъчно за него,но сега ми липсва толкова многоо ...Ние се харесвахме от доста отдавна и сега,когато стана,не знам защо не исках много да съм с него,може би защото докато чаках 6 месеца да стане нещо чувствата ми поугаснаха .
Но и той не спира да ми се фука как ходил с някви ненормални и не знам си кво...Аз съм била добре,но все нямам нещо,което другите са имали,че съм много нз си ква...Много се нервех..И това стана преди да му изневеря.