Ми проблема е следният , пиша го като цяло да ми олекне че съм споделила с хора а не за да искам съвети или нещо от този сорт и все пак избягвайте грубите коментари и най вече от най компексираните тийнчета
Та от начало аз съм момиче на 16 години , всички съоченички се чукат в училище само аз съм все ОЩЕ девствена което е много добре и мисля всъщност да си запазя девственоста поне до 20-21 години , та така , проблема е че имам приятел с който ходим от 2 години и досега най много чикия да съм му направила никакъв секс , накрая стигнах до компромис и почнах да му въртя и свирки

до тука всичко е ок , той всеки път ми свършва в устата и аз поглъщам сладко - киселата му сперма , проблема е че му духам и гълтам около година вече и развих язва ходих на лекър и той каза че е от спермата

сега духам на приятелят ми , но той иска и да гълтам въпреки че знае за болеста ми , каза че ако не съм гълтала щял да скъса с мене , обичам го не искам да го губя , но се чудя заслужава ли ме, може и да го скъсам

за едното гълтане егати да ни разбие дългата връзка а после как ще кажа на наще и на техните че не ходим вече аз на практика живея у тях