.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Guest
    Стига с тая ЕБАВКА. НЕ СЕ ХВАЩА ЯЗВА ОТ СПЕРМА, НЯМА НАЧИН, ВИЕ СТЕ МАЛОУМНИ ДА ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ПИШЕТЕ БЕ ХОРА, СПРЕТЕ СЕ МАЛКО, САПИКЯСАЙТЕ СЕ, ВРЕМЕ Е ДА СЕ ЗАКЛЮЧИ!

ми ти хуу мн го обичаш ама я се замисли дали тои те обича след като знае че имаш язва и пак те кара да гълташ малко си изпростяла да ти кажа аз не че от мен зависи кво ще праиш ама аз ако бях на твое място до ся да сам го одрязала
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от pampers
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    По последни изследвания е доказано, че язвата се причинява от вирус. Ако не се лъжа японците го откриха и получиха нобелова награда за това.От сперма язва ще получиш..
    и аз не6то не мога да го проумея?
    vsy6nost qzvata se pri4inqva v golqm procent ot slu4aite ot bakteriq koqto ne e otkrita skoro ami dosta otdavna. nqkoi dori opredelqt bolestta kato rakovo zabolqvane, za6toto qzvata stoi cql jivot i lekuvane cqlostno ot neq - nqma. sy6to v golqm procent ot slu4aite se pri4inqva ot aspirin i drugi lekarstva sudurja6ti aspirin - toi razqjda stomaha i se polu4ava qzva.
    napisanoto go znam ot li4en opit, az imam qzva obikolil sym suma ti doktori iz stranata i sa mi go obqsnqvali tva vsi4koto po hilqda puti. a horata koito q imat v sledstvie ot bakteriqta dokolkoto znam vyob6te ne se izlekuvat nikoga. az q imam ot aspirina (6tot vseki pyt kat sa razboleq - dai qko aspirin) ama next time kato otida na doktor profilakti4no ei taka 6te go pitam dali stava ot sperma. 4udq se samo edno - dali 6te se smee 1 4as ili 2 ?

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Град
    Lunata :)))
    Mi che to ako ot spermata se hvashtashe qzva... dali shteshe da ima momicheta/jeni koito da q gyltat izobshto E ako si pipnala neshto drugo da...no tochno qzva .. edva li.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    Цитирай Първоначално написано от pampers
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    По последни изследвания е доказано, че язвата се причинява от вирус. Ако не се лъжа японците го откриха и получиха нобелова награда за това.От сперма язва ще получиш..
    и аз не6то не мога да го проумея?
    vsy6nost qzvata se pri4inqva v golqm procent ot slu4aite ot bakteriq koqto ne e otkrita skoro ami dosta otdavna. nqkoi dori opredelqt bolestta kato rakovo zabolqvane, za6toto qzvata stoi cql jivot i lekuvane cqlostno ot neq - nqma. sy6to v golqm procent ot slu4aite se pri4inqva ot aspirin i drugi lekarstva sudurja6ti aspirin - toi razqjda stomaha i se polu4ava qzva.
    napisanoto go znam ot li4en opit, az imam qzva obikolil sym suma ti doktori iz stranata i sa mi go obqsnqvali tva vsi4koto po hilqda puti. a horata koito q imat v sledstvie ot bakteriqta dokolkoto znam vyob6te ne se izlekuvat nikoga. az q imam ot aspirina (6tot vseki pyt kat sa razboleq - dai qko aspirin) ama next time kato otida na doktor profilakti4no ei taka 6te go pitam dali stava ot sperma. 4udq se samo edno - dali 6te se smee 1 4as ili 2 ?
    E moje da go ubie6 ot smqh ;0

Повече от фен

Re: Проблематика

Цитирай Първоначално написано от Проблематичната
    Ми проблема е следният , пиша го като цяло да ми олекне че съм споделила с хора а не за да искам съвети или нещо от този сорт и все пак избягвайте грубите коментари и най вече от най компексираните тийнчета
    Та от начало аз съм момиче на 16 години , всички съоченички се чукат в училище само аз съм все ОЩЕ девствена което е много добре и мисля всъщност да си запазя девственоста поне до 20-21 години , та така , проблема е че имам приятел с който ходим от 2 години и досега най много чикия да съм му направила никакъв секс , накрая стигнах до компромис и почнах да му въртя и свирки до тука всичко е ок , той всеки път ми свършва в устата и аз поглъщам сладко - киселата му сперма , проблема е че му духам и гълтам около година вече и развих язва ходих на лекър и той каза че е от спермата сега духам на приятелят ми , но той иска и да гълтам въпреки че знае за болеста ми , каза че ако не съм гълтала щял да скъса с мене , обичам го не искам да го губя , но се чудя заслужава ли ме, може и да го скъсам за едното гълтане егати да ни разбие дългата връзка а после как ще кажа на наще и на техните че не ходим вече аз на практика живея у тях
    едно предложение! Яко манджа преди да мо духаш спермата ше с смеси с манжата и няя ти разяжда курема =D>

Guest

Re: Проблематика

Цитирай Първоначално написано от Проблематичната
    ... и развих язва ходих на лекър и той каза че е от спермата ...
    А косми на езика пораснаха ли ?

Guest
    язвата се получава ако си яла нещо мръсно използвай въображението си какво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си