.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: sledi

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN

sledi

nqko moje li da mi kaje ne6to,s koeto da se maja po liceto,za6toto imam petna ot akne?parvo mi gi napravi edna kozmeti4ka i posle kat sprqx da xodq pri neq sama se stiskax i stanax napravo ujasna !MOLQ VI ZA POMO6T,AKO NQKOI ZNAE NE6TO!!!!

Голям фен
    Град
    sofia
    emi osven Contratubex drugo nz... ne sum go polzvala no sum 4uvala 4e dosta pomaga
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Guest
    Контрактубекса помага само срещу пресни белези...Аз измазах почти цяла тубичка и намаше почти никъкъв ефект.По-добре иди на дерматолог.Има различни процедури за премахване на белези...Пък и са по-ефективни

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Контрактубекса помага само срещу пресни белези...Аз измазах почти цяла тубичка и намаше почти никъкъв ефект.По-добре иди на дерматолог.Има различни процедури за премахване на белези...Пък и са по-ефективни
    Преди употреба прочети листовката... белезите се махат до 5-6 месеца... (и до 1 година ако са стари белези) ... не веднага! В момента и аз го ползвам след катастрофата да си мажа белезите. И при колкото доктори съм ходил всички ми казват, че контрактубекса е най-ефикасният мехлем за белези на пазара...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си