- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хора.. не ми стана изобщо. Една го изпразних на чикия
Имах некви кинти и отидох при една кака. Ама като ме посрещтна една такава въздебеличка. Е мноо ми се и се прежалих, дадох парата и се оставих в ръцете й. Ма не успях да се възбудя изобщоУжас!!! Накрая едва го докарах на чекия. Е това нормално ли е? Наред ли съм или нещо ми е станало и съм импотентен? Или е причина жената? Кое е по-вероятното?
Пич ти си гей , самоубий се![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо ти няма . Въпросната какичка не те е възбудила достатъчно
и аз така мисля, ама ме оръси 60 лв.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P
spoko be 4ovek na vseki mu se slu4va
Bahsi.. kakva e taq prostitutka koqto da ne moje da te vyzbudi be? Leleee.. dumi nqmam... Taq e bila mnogo zle.. A pyk i parichki e spechelila.. Ti si grehche... Spored men si si nared.. a taq e pylno korito...
Brato nz koti ima ama ako vuprosnata "kaki4ka" e bila nqkaf slon te razbiram no da ti kaja,znam edno ne6ty ot ba6ta si "Edin Hyu ako Izbira Toi Ve4e NE e Hyu" tei 4e dori da e bila ogromna ni6ty ne ti pre4i da si q.... \/ ama spored men ni6ty ti nqma spoox drygia pat plati poi4e kinti za da e sigorno 4e 6te doide qka macka i tam ve4e ako ne ti stane brato zna4i 4i si gei
![]()
Първоначално написано от Анонимко
копеле за 60 кинта щях да те възбудя повече
Първоначално написано от Анонимко
daл си 60 лева на вятъра
2, 11 и 8 точка системно - бан
Нещо подобно беше
![]()
![]()
![]()
method man e kaala edna mudra misal more cushion for pushen![]()
Code 37
You niggaz can't share my air,or walk a mile in the pair I wear,And I'm getting better year by year
съвсем нормално е. не се фиксирай въру това!
няма мъж без "засечки" в сексуалната си практика. най-често се случва с непознат или нов партньор.
значи... на всеки се случва
ерекцията е правопорционална на външния вид на не/ебаната![]()
Не си наред!Първоначално написано от Манол
![]()
![]()
Не честно въобще не си наред да даваш пари за секс....
![]()
![]()
![]()
...da otide pri kaki4ka i da go 'orysi' 60lv li?!Първоначално написано от futi_ku4kata
...kak nqqq ida pri nqkva prostitutkaa da q eba...
...dai boje i da ne se dokarvam dotam...
хахаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?