.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

въпрос относно голям проблем....

Здравейте аз съм едно 17 год момче което нормално има любовен проблемммм... значи сега да обясня тъпата ситуация...:Има едно момиче от моя клас (за жалост) което немое се забрави! нз дали е любов или нещо др. ма неможе ми излезе от главата! мин година ходихме с него после скъсахме , тя тръгна с мои приятел ... скарахме се .....после скъсаха ... сдобрихме се като приятели и от там започна трудната част! от лятото излизания,басейни путки майни чат пат някоя целувка и това е. Тя просто неиска да е с мен! Има чувства то си личи по сичко само че тъпото и мислене и характер я отдалечавата все повече и повече от мен! Въпроса ми е заслужава ли си да се боря за такава "изгубена" кауза може би??? Доста неща изтърпях,доста мъки страдания.... както и да е това се търпи до едно време вече ми дойде до гуша от игрички! кажете как да постъпя приемам съвети от сички благодаря предварително

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ами ти сам си го задаваш въпроса,ти трябва и да си отговориш,ние не можем да знаем дали си заслужава след като не познаваме нито теб нито момичето,а и да те познавахме,отговора на този въпрос трябва да е твой,а не наш.И все пак от това което прочитам мисля че отдавна вече е трябвало да я забравиш,явно не иска нищо сериозно от теб...

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Доколкото разбрах...тя само си играе с тебе...кво още и тичаш по задника...не енито първото нито последното момиче....пък и ти сам си казваш,че ти е писнало...тогава...но виж ако наистина много искаш да си с нея(в което се съмнявам дълбоко)....продължавай да и търпиш игричките
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

значи да права си! аз я бях забравил след като скъсахме но ... в последствие уж приятелство това онова ... и така се получи че пак се появиха чувства. Момичето е мн сериозно даже прекалено бих казал може би в това е проблема сички ме съветват да я забравя и че само си вкарвам автоголове с нея ама ... като я виждам всеки ден в даскалото и после цяла вечер чат трудно стаа това (( и нз как да постъпя неискам се карам с нея а искам и да я забравя нз

Мега фен Аватара на koalka
    Както ти го чувстваш.Тя явно те има само за развлечение и като приятел, а не като нещо повече, но може би не знае или не осъзнава, че по този начин ти вдъхва допълнително надежди и ти страдаш повече.Аз на твое място бих се опитала да я забравя.

Цитирай Първоначално написано от malkata_
    Доколкото разбрах...тя само си играе с тебе...кво още и тичаш по задника...не енито първото нито последното момиче....пък и ти сам си казваш,че ти е писнало...тогава...но виж ако наистина много искаш да си с нея(в което се съмнявам дълбоко)....продължавай да и търпиш игричките
    да права си не е нито първата нито последната .... момичета мн но ... като я виждам секи ден ми стаа гадно деа ... дали решението на проблема е да се скараме? дали ще стане по лесно тогава ?

Guest
    Щом все още се съмняваш, че е загубена кауза, няма защо да се отказваш. Но най- точен отговор може да ти даде тя. Можеш да опиташ да поговориш с нея, ако тя иска да сте заедно- супер, ако не, поне ще знаеш да не си правиш излишни илюзии. От опит главане боли

опити мн, излизания и разговори много ... но немое да разбера нищо понякога съм толко объркан че нз ко да правя! но изглежда имате право тя само си играе с мен а това не е хубаво !

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Цитирай Първоначално написано от Vluben`v`Neq
    да права си не е нито първата нито последната .... момичета мн но ... като я виждам секи ден ми стаа гадно деа ... дали решението на проблема е да се скараме? дали ще стане по лесно тогава ?
    значи....по мое мнение не би ти станало по-добре като знаеш че сте скарани....щом сега ти е гадно за нея и се измъчваш....когато сте скарани ще е същото...но решението си е твое....ако мислиш че така ще ти е по лесно!!!

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    опити мн, излизания и разговори много ... но немое да разбера нищо понякога съм толко объркан че нз ко да правя! но изглежда имате право тя само си играе с мен а това не е хубаво !
    ето ти сам казваш "тя само си играе с мен"......ето ти едно поводче да си я избиеш от главата....сам казваш тва е гадно....ми ще ти е по лесно да я забравиш!!!!!!1

хехе еми... ето го и решението тряя се избива тва от главата! ма ... не е първия път които опитвам и нз дали ще е и последния това че сме в един клас отежнява обстановката а и понякога тя има мн мили жестове леле ... тва любов ли е ...не е за хвалене!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    значи да права си! аз я бях забравил след като скъсахме но ... в последствие уж приятелство това онова ... и така се получи че пак се появиха чувства. Момичето е мн сериозно даже прекалено бих казал може би в това е проблема сички ме съветват да я забравя и че само си вкарвам автоголове с нея ама ... като я виждам всеки ден в даскалото и после цяла вечер чат трудно стаа това (( и нз как да постъпя неискам се карам с нея а искам и да я забравя нз

mi dava se ignore i taka stavat ne6tata drug na4in nema
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

аха ем ... ясно ми е че така се прави ама ... не стаа толко лесно братлееее !

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    казваш си......"тя се подигра с мен и не заслужава да я обичам..."!!!опитай...все пак други начини почти няма!!!

Голям фен
    Град

povqrvai mi znam kolko e lesno i kolko e trudno minal sum go i az toq period - trudno e no ne e nevuzmojno.Kakto kazah ako iska6 da q zabravi6 tva e edinstvenoto re6enie ...

Alliance binds us..
    > Best song ever!

ахам еми какво др да ви кажа освен едно голямо БЛАГОДАРЯ ще се опитам се вслушам в съветите ви и дано има ефект

Голям фен
    Град
    ахам еми какво др да ви кажа освен едно голямо БЛАГОДАРЯ ще се опитам се вслушам в съветите ви и дано има ефект

abe dano pomogne tva deto sme go napisali vsi4ki.Aide uspeh vsi4ko zavisi ot teb sega da go znae6 tva

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Guest
    братле аз имах подобен проблем обаче още по кофтито е че вапросното момиче бехме в една компания и живеем един под друг ..кво да ти разправям....цаката е пълен игнор само на здравеи и здрасти и ше се опраи работата....при мен за 1 месец некаде стана ....кофтито е че след месец след като пак почнах да я чувствам като комшиското момиче пак зехме движим заедно и старата песен на нов глас ..........ае лов съкс кои квот ще ми говори

Guest

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    братле аз имах подобен проблем обаче още по кофтито е че вапросното момиче бехме в една компания и живеем един под друг ..кво да ти разправям....цаката е пълен игнор само на здравеи и здрасти и ше се опраи работата....при мен за 1 месец некаде стана ....кофтито е че след месец след като пак почнах да я чувствам като комшиското момиче пак зехме движим заедно и старата песен на нов глас ..........ае лов съкс кои квот ще ми говори
    em... verno e bratle i da ti kaja az s moq klas se subiram 4esto ... tva zna4i seki den na kafe sled daskalo sum s neq pak i posle sled tren. v 4ata pak si pi6em ... 6e se opitam da napravq ne6to puk 6te vidim kakvo 6te stane

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си