Нз дали темата е за тук...
На гаджето ми му хрумна гениалната идея да се тестваме за СПИН...Мислех да откажа, но той навил и майка и татко, така че няма измъкване. Сигурна съм, че не съм болна, но все пак...
Исках да ви попитам, някой тествали ли са го до сега? Какво ти правят? Боли ли???????
Не боли. Взимат ти кръв от безименния пръст. След 2-3 минути резултатите са готови.
мерси за информацията![]()
Трябва да сме по - отговорни и да се грижим за здравето си. Да си правим тестове. Даже да сме болни, по - добре да го разберем по - отрано(не че е голямо успокоение, де).
И все пак, на никого не пожелавам да му се случва това, със сигурност би му било доста тежко. Но факт е, че много хора страдат от тази болест.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Аз два пъти съм ходил. Втория даже беше заради момичето с което отидох да й правя компания и да гледа върху мен как става
Изобщо не боли
Ми.. аз вече ти казах, че няма от какво да се притесняваш, само дишайи всичко ще е окей..
Само си помисли за отговорите на тези въпроси,които ще ти зададат.. щото ако са такива квито ми ги каза, не вярвам родителите ти да останат очаровани..
![]()
abe se se 4uda i az da ida. kyde ima kolko struva i nqkvi drugi podrobnosti...
2, 11 и 8 точка системно - бан
Безплатно и анонимноПървоначално написано от NiKOLAN
![]()
РИОКОЗ...ХЕИ-то в твоя град
Кажи къде живееш
мисля,че няма от какво да се страхуваш.дори това си е доста добра идея и профилактично трябва да се правят такива тестове от всеки![]()
get off.
Правили са ми. Взеха ми кръв от пръста и след няколко дена са готови резултатите(точно след колко време са готови не си спомням).
Първия път и на мен като ми взеха ми изследваха кръвта в лаборатория и се забавиха 2-3 дена, защото я бяха преместили (даже мяй не беше в града). Но втория път стана за 10 минути, защото имаше едно...абе тест за бременност си еПървоначално написано от xaxo_xixi
! чертичка - споко, 2 - лошо
Има отворче капваш капка кръв, после един разтвор и чакаш...гледаш как по една хартия започва да попива тезността и след малко се появяват чертичките (по една и на двата теста)
![]()
![]()
em sofiqПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
2, 11 и 8 точка системно - бан
в моя град май не правят![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.