- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Metalno obleklo
za6to metulite hodqt se takiva razpodurpani i mrusni ? Ne moje li pak da nosite 4erno i teniski s grupi no da ne sa nqkvi razpodurpani i super izbeleli i stari![]()
Щото тениските са яки, когато са култуви. А са култуви, когато имат история.
Saatana vittu perkele hate crew!
Еми... А ти защо си вадиш мнение за една маса хора от 2ма човека. Тва е супер глупаво. Аз разпокъсан и мръсен метъл доса не съм виждала. Може би моите познати, които слушат тази музика, са изключения, но това е достатъчно, за да оспоря теорията ти. И аз мога да питам защо чалгарите обличат съвсем несъответствени дрехи, само защото са на мода? Това, естествено, не е правилно от моя страна, защото познавам само някои чалгари. А и, ще ти кажа честно, тук няма много хора, към които да отправиш въпроса си - тук повечето са само позьори.Първоначално написано от Анонимко
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
земи смени плочата малко....Първоначално написано от ErinEverly
Мерси за съвета, но няма да го послушам, най-малкото защото не говоря само едно и също, да не говорим, че дори да го правя, го правя защото ми се налага да обяснявам едно и също на 100 човека. А ти, ако имаш нещо да ми кажеш, заповядай, напиши ми едно ЛС, след като моя начин на изразяване те дразни толкова много. И аз не съм ти фенка, но още не съм почнала да те коментирам.Първоначално написано от Boot
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Вие не разбирате,просто не разбирате,да притежаваш тениска,която е преживяла концерти,която е оцеляла след брутални злоупотреби с алкохол и прочее,чувството е страхотно,ако тениските ми можеха да говорят щях да издам 10 томен роман.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
"метално облекло"?!?!?!
"разподърпани и мръсни"?!?! колко метАли си виждал/а???![]()
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
Bathory ownz you, all along with Midwinter and Seventh one. <3
Ерин, тъй е! Ти си тази, която ще просветли народа що е чистоплътен метъл. Тая тема е обсъждана... милиони пъти.
Аз как пък всеки ден виждам поне по един гнусен метъл с мръсни и раздърпани дрехи? о.О Мда, и като се замисля един доволно голям процент от метълите са такива. Няма кфо да се вживявате...
Иначе раздърпаните избелели тениски са друга раута...
Аз говоря за хората, които познавам, не за тези, които ти познаваш. А тва, че е обсъждана - ми, да, обсъждана е. И кво?Първоначално написано от Boot
Erin Everly
Meтално облекло...откога хората започнаха да се обличат с железа!?
![]()
ми повтаряш се.Първоначално написано от ErinEverly
и бираПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Бухахахаха!Аз вече имам и двете!Първоначално написано от Магесник
Аз като видях заглавието се сетих за онзи железния от "Магьоникът от Оз"!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Първоначално написано от `ImpeNeTraBle_DarKnesS`
и аз това викам.иначе теми с такова заглавие в нашия форум станаха вече често срещани.
обикновено е и такова заглавието им "МетАли"
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Вие всички много остроумничите, ама на тези младежи:
се 1 са им малко железата...![]()
Borgir uber alles!
Шаграт и компания узурпират над всичко,итс тайм фор Стормблааааааст!!!!!
*уригва се доволно и взима бирата на магесника и пуканките на експлойтед*
Ееее, айде ще ви ги дамАма те май свършиха
Басим, докато напиша мнението си, се появиха пет преди тва. Спамъри!!11!!
тези младежи са велики....уотевър!Те са спретнати и чистички....не са с тениски тип "паяжина" на 20 концерта и толкова погота!Първоначално написано от Boot
А защо не беше засегнат въпроса за кожите?Ако е хубава и свястна кожа мнол топли лятото и смърди!Очарователно!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
мне, тук ми харесва да обсъдим темата кога ще те дупча.![]()
![]()
Той пича от аватара ми има металско облекло![]()
Мдам...Мошно пак ли се ебава, или ти се неква истинска издънка на природата?
Мошно е,спокойно.![]()
Boot, нямаше нужда да нападаш Erin, тя просто изказваше мнението си, като всички нас. Нали това е целта на форума?Няма как да й кажеш да смени плочата, при условие, че самата ти казваш, че такива теми е имало многократно. Били са обсъждани и няма как да не се повтаряме.
Ми идеята ми се губи защо ги обсъждаме по толкова пъти. Като така и така ги обсъждат едни и същи хора.