- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Metalno obleklo
Ми щото се намират разни гости или нови потребители, които пак и пак ги пускат тея теми и отново и отното стават едни и същи спорове и т.н.По - интересно би било да пишем в смислени и нови теми, но нещо няма такива...Та мисълта ми бе, не нападай Ерин, тя нищо лошо не е казала, само искаше да каже, че не всички метъли са мръсни![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Той не, че Мо6но не е издънка на природата![]()
метални дрехи...![]()
нещо такова ли имате впредвид
а реално според мен, е безсмислено да се разискват теми тип-"аз с1м истински метъл, меришат ми 4орапите"
о4евадно е 4е 4истоплътността, и това какъв стил музика харесваш НЯМАТ НИЩО ОБЩО!!!![]()
аз се къпя редовно, слушам метъл, рок, 4алга, и изглеждам нормално.
ВЛЕЗТЕ В РЕАЛНОСТТА!!![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Задай си коректно въпроса за да ти отговоря в качеството си на метълист.Първоначално написано от Анонимко
напоената пот не се заменя с нищо..Първоначално написано от Анонимко
Тва тебе какво те бърка? Дори и да се повтарям, тва съвсем не е твой проблем. И ти казах - щом имаш да ми кажеш нещо извън темата, пиши ми на ЛС. Освен ако не искаш целия форум да те гледа и да ти се възхищава. Ако имаш съвет към мен, няма нужда целия форум да го вижда. Тва, че според теб метълите са нечистоплътни, си е лично твое мнение, въз основа на твои познати. Аз си имам свое мнение.Първоначално написано от Boot
П.П. Да, повтарям се, и ще го повторя още 200 пъти, само и само за да ме разбереш. А именно - тва че мненията ни са различни в темата, не означава, че едната или другата греши. А, иначе, ако нападката ти е изцяло лична, в което силно се съмнявам, дай да обсъдим моите грешки, но защо трябва да ги обсъждаме пред целия форум. Всъшност, промених си мнението. Пиши каквото искаш, не се чувствам длъжна да оспорвам мнението ти за мен.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
o boje "metalno obleklo"ti nared li si?
... ..
nito ti e podbrano zaglavieto kat hora ni ni6to ama aide.....az 6e se vuzdurja da komentiram mnogo taq tema...6oto nqkoi hora ot prednite postove dobre sa se izkazali i az samo 6e se povtarqm...![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Ние сме рицари с нашето метАлно облекло!!11!1Аз съм с Раховец 04, последен модел, не знам за вас...
Хаха, метълно облекло.Научих нова дума.Е, по тая тема наистина е спорено, ама...
Бираааа!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
оооф боже))
метално облекло-за някфи рицари() ли става дума?
избелелите раздърпани тениски са култ!факт.
ерин евърли, недей да спориш, не си права
относно позьорите-и ти до преди 2 години слушаше чалга и да не ти припомням кви си ми ги говорила за гнусния смърдящ гаден метъл, така че айде..моля ти се.
Първоначално написано от fаke
q q
stana mnogo interesno
eh .. tva dvulichie
е едва ли казвам нещо ново, просто адски се нервя като тръгне някой да ми разправя
все едно па не си виждала метъл след концерт ебати...всъщност, забравих...ти слушаш рок, те рокаджиите сигурно никога не се потят, нямат избелели тениски и не миришат.или поне не тези, които ти познаваш,а?![]()
Няма такова животно,което след метъл концерт да не вони на пръч и да не е напоен с пот,или може би има ама те са от тия дето си стоят отзаде и си потропват спокойно с крак.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Метъл,който не се поти и чорапите му не могат да се използват като биологично оръжие не е метъл.
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Ех, какво я нападнахте пак ЕринНе е казала нищо лошо. И това, че е слушала чалга преди, какво общо има с темата
Ми да, след концерт няма как да миришат на рози певците, особено ако са танцували, но кво толкова?! Става дума за метълите като цяло, дали наистина не спазват лична хигиена или по - голямата част от тях?
мда, бе. И калците ти смърдят на пъпеш...Първоначално написано от exploitedteen
Иначе - разкрит си - ти си метъл, защото рицарското ти звание изисква метално облекло НЯХ.
Saatana vittu perkele hate crew!
ето, тази тема ще промени света. С нейното пускане всички метъли започнаха да се къпят и да си купуват нови дрехи...Моите поздравления
а аз по време на концерти като се опитам да си избърша потта от лицето и повече се мокря.![]()
![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
няма такъв концерт на който да не се изпоти човек... :P
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
Важното е да има кой да ти държи мешката!Първоначално написано от Магесник
![]()
Шери. въпроса не е дали метълите се къпят като цяло, защото всеки решава сам за себе си и ако иска ще се къпе, ако иска не!И не говорихме за певците, щото извинявай, ама на тия прожектори няма как да не се изпотиш, но става въпрос за метълите след концерт...те всичките смърдят на ванилия и борови иглички!
А това кой е слушал чалга преди и кой не....почти всички са имали чалга период, зависи на кой кога е...И аз съм слушала чалга сравнително скоро, но не парадирам с тва че съм голяма рокаджийка/метълка (или там квото съм!)!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
ащото всеки решава сам за себе си и ако иска ще се къпе, ако иска не!
napulno sum suglasen !!
kva e taq durjava , kva e taq izmislena demokraciq..
kvo e tva gadno obshtestvo
ako iskam shte si se kupq !!!!!!!!!!!!!!!!
vie shte mi kajete dali e pravilno ili ne
ama ha !
Ъ'хъхъхъхъх!Магесника защо смърди на борчета тогава?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
OtherDimension, баси човече, кво си почнал да ме ебаваш тия дни!пф....
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Брейн стю, ти какво се покри вчера като повдигнах въпроса за иглите, м? Несериозна работа...![]()
Saatana vittu perkele hate crew!