- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- daite savet
min godina tragnah s edno mom4e bqhme zaedno edna godina i poluvina no toi zapo4na da se darji grubo s men ne mi dava6e da izlizam s priqtelki kogato mu otgovarqh za ne6to i ne go slu6ah kakvoto toi kaje me bie6e.sled tova se zapoznah s edno momi4e ot moqt grad i se razbrahme da izlezem na kafe no toi ne mi razre6i i ot tuk stana taka 4e se razdelihme po to4no az go zarqzah.ve4e 1 mesec ne sme zaedno no postoqnno sme v edna kompaniq.tragnah s edin voinik no sega stariq igrae rolqta na lubovnik v moq jivot obi4am go no ne iskam da bada s nego obi4am i drugiq no toi e v kazarma.pomogne te mi kakvo da pravq?
Първоначално написано от ^futi_ku4kata^
Не мисля, че ако някой ме ограничава по този начин и ме бие ще го обичам, но ти явно да.Просто спри да се виждаш с него.И не лъжи другото момче, той все пак може би изпитва някакви чувства и ще му е гадно, и ти не би искала да те лъжат така?
Първоначално написано от ^futi_ku4kata^
nemoje6 da obi4a6 2-ma ednovremenno ccc kak ne se nau4ihte
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
ot toq biv6iq mi razbrah i ot edna moq,,prietelka,,4e toi se vijda s negovata biv6a toi otri4a i kazva 4e ako ne izpitva ne6to kam men nqma da e s men.Az deistvitelno gi vidqh zaedno no ne dadoha nikvi priznaci 4e imat ne6to.Neznam na kogo da vqrvam
Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Анонимко
nz kvo da pravq
Правилно си постъпила като си го скъсала в край на сметка ти е само гадже,няма право да ти забранява да излизаш с приятелки или най-малко да те бие.Моя съвет е да забравиш за него и да не се връща назад.![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
шшш тва си е живот-мечта![]()
бой, ебане, само сръбското липсва
Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
Момиче съм ! ! !
Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Искам да ти кажа,че не ти трябва такова момче ,което да те бие и да не ти дава да имаш собствен живот!
e kak kvo da pravish.. da go preglutnesh beПървоначално написано от ^futi_ku4kata^
![]()
Тъпа курва