- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С хубава кола ще ми връзват ли повече жени?
Купиха ми нова кола. На 18 съм и сега джиткам с нея. Чисто нова е на лизинг. Да ли като съм с нея шанса с мацките е по-голям?
Честита нова придобивка![]()
Иначе се надявам, че въпросът е бъзик, тъй като в противен случай е под достойнството ми на жена да отговоря на него.
Имаш Шанс с Кифли за пари...за нормална жена и чувства-забрави
Точно два и половина пъти по голям ти е шанса, ама то нали знаеш, че нула по 2.5 си е пак нула ;0Първоначално написано от Шумахер
Маймуната и в коприна да се облече...пак си остава маймуна.
Гледай да не си![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ако имаш эа цел да вкараш някоя надута и префърцунена фльорца, гледаща само парите , в леглото си-то ДА по-лесно ще ти бъде с готина кола...но имай впредвид че НИКОЕ момиче притежаващо повечко сиво вещество в главата си не би било с теб само эаради хубавата кола.....Иначе определено си е +
Имаш шанс да завъртиш някоя курва, но не и нормално момиче.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Не![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
ахам...Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
Естествено, че имаш шанс с тея момичета, които само от това се интересуват.А и ако свалиш някоя, дето иска батко да я води на училище...
е поне имаш колаПървоначално написано от Шумахер
курви - определеноПървоначално написано от Шумахер
get off.
Шуми, за тебе само ферари, батето направо ше е грехота да е друго
![]()
Ако си някъв паралия ще ти вържат 100% гарантирам, ама само някоя курва! (а това е една голяма част от момичетата), но по важното Е ЧЕ НЕ ВСИЧКИ СА ТАКИВАПървоначално написано от Шумахер
Оооо, далеч не са само курвите, просто момичетата, които искат да се хвалят, че баткото ги взима от училище и да се перчат пред "приятелките" си.
Това че имаш кола, вече не означава нищо
Първоначално написано от Sarabi*
![]()
![]()
![]()
Ау ау ау ама как мажете сички не е истина просто курва или не пак ще погледне колата то на кви се правите незнам![]()
![]()
НЕ очаквай никоя да си признае, ама всички путки обръщат внимание на това, колкото и да се правят, че за тях няма значение.
Хахахах... На Шумахер никой няма да му върже.... Купи си Рено и сложи надпис "Second Year World Champions" и тогава вече може и да си поговорим... Шумахер е история, Алонсо е най-добрия в момента и дълги години ще бъде, а Рено са световни шампиони, освен това ние имаме Рено, и смея да твърдя, че са най-добрите.... Така, че мани го тоя Шумахер дето никой не го знаеи се обърни към бъдещето тогава може и да ти върже някоя путка
RENAULT FOREVER!!!