- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- smetana?
Mislite li 4e eroti4en masaj i malko igra sys smetana bi bil interesen podaryk za RD-to na edno mom4e?
Kategori4no ne osven ako ne e nqkoi pederast!edna svirka 6a oprai ne6tata i posle edna turska 4ekiq i da varvi rd-to
Code 37
You niggaz can't share my air,or walk a mile in the pair I wear,And I'm getting better year by year
az mislq,4e e stra6no gotina ideq!tova mnogo se xaresva na mom4etata,za6toto e mnogo vabuja6to.no moje i da mu vzeme6 i nqkakvo podara4e kato za o6te edna iznenada!
i spored men e mnogo qka ideq,naistina se haresva,na moq pr be6e podarak za imen den i se izkefi s o6te malko podrobnosti.Kasmet! \/
...ako i go zasnemete - togava da!ama ina4e samo tova...
![]()
мммммм, да добро е като идея, за моя вкус е малко прекалено, но все пак...да кажа само - от сметаната кожата смърди на гадно и лепне, ако сте на купон ще трябва да има къде да се изкъпете след това![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
abe da! sq i shte se kypqt!...Първоначално написано от alice sw
![]()
играйте си на зайче и морков![]()
ам идеята ти не е лоша... на мен ми го напрайха тоя номер и не беше зле но само с една сметана няма да се отарвеш от сега да ти кажа
There's no holding me back,
I'm not driven by fear, I'm just driven by anger.
And you're under attack,
I'm just climbing up slowly, I'm the one and only, I...
поздравявам те за идеята, НО
внимавайте къде я пъхате тая сметана, защото ако попадне на някои места стават лоши инфекции
П.С. Сметаната е прекрасна биологична среда за растеж на повечето микроорганизми за които се сещам.Тоест ако попадне тук таме се измии качествено...
и му вземи и подарък!
Много, ама много сладък батко !
mmmmm,mnogo mi dopada,i az sum go pravila-prosto be6e za6emeten![]()
Включи и стриптийз и повече недей да ми говориш... :P :P :P :P само ми ела...Първоначално написано от angel`in`love
opredeleno e dobre kato ideq ,vklu4i i qgodi no gi izstudi dobre predvaritelno.... i ako e okosmen dori i malko gledai da ne slaga6 smetana tam 4e posle milo i drago 6te mu e da se izmie!
otdelno si prigotvi edna havliq nablizo 4e ako e mnogo pregrql smetanata se vte4nqva mnogo barzo i trqbva ili mnogo barzo da blije6 ili da byr6e6!
![]()
![]()
Vinagi 6te ima utre-vajnoto e az da go dojiveq!
И мокри кърпички под ръка. Горе-долу, каквото и да правите в леглото, гледай да имаш кърпички под ръка - обикновени и мокри. А и чаша студена вода - хладни, влажни устни, ммм...
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Аз също смятам,че това е страхотна идея.Определено никой няма да го зарадва повече,отколкото ти.Е поне така смятам аз.
qko e da az mnogo bih se iskefil :P
Пробвала съм със сметана - беше ужасно! Тя се втечни върху телата ни и се разтече на всякъде, изгуби хубавия си вкус (следствие от втечняването). Гррр, не искам да си спомням! Определено не е като по филмите...![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
Toва през лятото ли се е случило? Лично съм пробвал с току-що разбита сметана (купих от магазина и с миксера) - нямаше никакви проблеми през пролетта. А с готова сметана (във флакон и се пръска) също съм пробвал, но не съм я оставял много-много. Пръскам, малко размазвам и облизвам (идеята беше, че тя беше студена, а езикът ми - топъл). Това зимата.Първоначално написано от Cuddly
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Mislq,4e ako me namaje6 sas smetana-i az moje da ti dam malko![]()
![]()
Вече не си спомням кога беше, но явно е било топло... То малко акъл се иска, ама в такива моменти кой ли мисли?!Първоначално написано от shizzle
А сметаната беше във флакон.
![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
То във флакон си е и по-рядка.Първоначално написано от Cuddly
Между другото, не съм голям фен на foodplay. Най-многото да използвам някоя ягодка вместо ледче или нещо от сорта. Ако ще облизвам, го правя просто така - хем после не лепнеш целия.
Разбира се,а даже по-еротично е сметаната по теб и той да те оближе.Айде успех и дано се зарадва на изненадата. Аз лично предпочитам секс преди или след празниците,а не на самия празник. това е време за купон!!!!