.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: smetana?

Hybrid View

angel`in`love
    Guest

smetana?

Mislite li 4e eroti4en masaj i malko igra sys smetana bi bil interesen podaryk za RD-to na edno mom4e?

Kategori4no ne osven ako ne e nqkoi pederast!edna svirka 6a oprai ne6tata i posle edna turska 4ekiq i da varvi rd-to
    Code 37

You niggaz can't share my air,or walk a mile in the pair I wear,And I'm getting better year by year

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    az mislq,4e e stra6no gotina ideq!tova mnogo se xaresva na mom4etata,za6toto e mnogo vabuja6to.no moje i da mu vzeme6 i nqkakvo podara4e kato za o6te edna iznenada!

smacky_f
    Guest
    i spored men e mnogo qka ideq,naistina se haresva,na moq pr be6e podarak za imen den i se izkefi s o6te malko podrobnosti.Kasmet! \/

ioio
    Guest
    ...ako i go zasnemete - togava da! ama ina4e samo tova...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    мммммм, да добро е като идея, за моя вкус е малко прекалено, но все пак...да кажа само - от сметаната кожата смърди на гадно и лепне, ако сте на купон ще трябва да има къде да се изкъпете след това
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

ioio
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    мммммм, да добро е като идея, за моя вкус е малко прекалено, но все пак...да кажа само - от сметаната кожата смърди на гадно и лепне, ако сте на купон ще трябва да има къде да се изкъпете след това
    abe da! sq i shte se kypqt!...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Za mene e tbpa ideqta ..

Супер фен
    Град
    Мбабане
    играйте си на зайче и морков

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Мда или на кака вади ряпа ...

Град
    Varna
    ам идеята ти не е лоша... на мен ми го напрайха тоя номер и не беше зле но само с една сметана няма да се отарвеш от сега да ти кажа
    There's no holding me back,
    I'm not driven by fear, I'm just driven by anger.
    And you're under attack,
    I'm just climbing up slowly, I'm the one and only, I...

Град
    Sofia
    поздравявам те за идеята, НО
    внимавайте къде я пъхате тая сметана, защото ако попадне на някои места стават лоши инфекции
    П.С. Сметаната е прекрасна биологична среда за растеж на повечето микроорганизми за които се сещам.Тоест ако попадне тук таме се измии качествено...
    и му вземи и подарък!
    Много, ама много сладък батко !

Guest
    mmmmm,mnogo mi dopada,i az sum go pravila-prosto be6e za6emeten

Guest

Re: smetana?

Цитирай Първоначално написано от angel`in`love
    Mislite li 4e eroti4en masaj i malko igra sys smetana bi bil interesen podaryk za RD-to na edno mom4e?
    Включи и стриптийз и повече недей да ми говориш... :P :P :P :P само ми ела...

opredeleno e dobre kato ideq ,vklu4i i qgodi no gi izstudi dobre predvaritelno.... i ako e okosmen dori i malko gledai da ne slaga6 smetana tam 4e posle milo i drago 6te mu e da se izmie!
    otdelno si prigotvi edna havliq nablizo 4e ako e mnogo pregrql smetanata se vte4nqva mnogo barzo i trqbva ili mnogo barzo da blije6 ili da byr6e6!
    Vinagi 6te ima utre-vajnoto e az da go dojiveq!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    И мокри кърпички под ръка. Горе-долу, каквото и да правите в леглото, гледай да имаш кърпички под ръка - обикновени и мокри. А и чаша студена вода - хладни, влажни устни, ммм...
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Аз също смятам,че това е страхотна идея.Определено никой няма да го зарадва повече,отколкото ти.Е поне така смятам аз.

Guest
    qko e da az mnogo bih se iskefil :P

Мега фен Аватара на koalka
    Определно, това е класика.

Пробвала съм със сметана - беше ужасно! Тя се втечни върху телата ни и се разтече на всякъде, изгуби хубавия си вкус (следствие от втечняването). Гррр, не искам да си спомням! Определено не е като по филмите...
    2т. системно, бан по профил и ип.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Cuddly
    Пробвала съм със сметана - беше ужасно! Тя се втечни върху телата ни и се разтече на всякъде, изгуби хубавия си вкус (следствие от втечняването). Гррр, не искам да си спомням! Определено не е като по филмите...
    Toва през лятото ли се е случило? Лично съм пробвал с току-що разбита сметана (купих от магазина и с миксера) - нямаше никакви проблеми през пролетта. А с готова сметана (във флакон и се пръска) също съм пробвал, но не съм я оставял много-много. Пръскам, малко размазвам и облизвам (идеята беше, че тя беше студена, а езикът ми - топъл). Това зимата.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Mislq,4e ako me namaje6 sas smetana-i az moje da ti dam malko

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Toва през лятото ли се е случило? Лично съм пробвал с току-що разбита сметана (купих от магазина и с миксера) - нямаше никакви проблеми през пролетта. А с готова сметана (във флакон и се пръска) също съм пробвал, но не съм я оставял много-много. Пръскам, малко размазвам и облизвам (идеята беше, че тя беше студена, а езикът ми - топъл). Това зимата.
    Вече не си спомням кога беше, но явно е било топло... То малко акъл се иска, ама в такива моменти кой ли мисли?! А сметаната беше във флакон.
    2т. системно, бан по профил и ип.

Супер фен
    Град
    Вече не си спомням кога беше, но явно е било топло... То малко акъл се иска, ама в такива моменти кой ли мисли?! А сметаната беше във флакон.
    То във флакон си е и по-рядка.

Между другото, не съм голям фен на foodplay. Най-многото да използвам някоя ягодка вместо ледче или нещо от сорта. Ако ще облизвам, го правя просто така - хем после не лепнеш целия.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Разбира се,а даже по-еротично е сметаната по теб и той да те оближе.Айде успех и дано се зарадва на изненадата. Аз лично предпочитам секс преди или след празниците,а не на самия празник. това е време за купон!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си