- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- a ako e pove4e ot edno hap4e..........
hora,imam edna priqtelka i mn si q obi4am,no me e strah mnogo za neq,za6toto pie6e mn 4esto posltinor-za 1 godina moje bi i po malko e vzela 4,ne iska da ide na lekar i vi molq ako moje nqkoi da mi kaje kakva e veroqtnostta da ostane bezdetna?!? Molq vi za seriozni otgovori za6toto mi e mn pritesneno,na neq su6to. mERSI
Никой не знае. Там е проблемът - изследванията на страничните ефекти никога не са били достатъчно изчерпателни при Постинор Дуо. Може да остане бездетна или бебетата й да са изроди или нещо друго.
За съжаление, ще разберем какви са вероятностите най-рано след 4-5 години, когато сегашните момичета започнат да стават майки една по една.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Бая мутанти ще се народят
...
Boje!! 4 pyti.. Ei tova se naricha "Sled dyjd kachulka" .. Ne mi puka kakvo shte kajat drugite.. no az mislq che taq pikla si zaslujava tfa det i predstoi.. Tfa det sam mojesh da si go napravish nikoi drug ne moje da ti go naprai.. Ujas! 4 pyti.. Mamooo :P Mislete be.. Za kfo sa vi tia glavi na ramenete?
Еее де! Вси4ки супер много се връзвате на тея работи с Постинора и жестоките му страни4ни ефекти според мен. В листовката към самото хап4е си пише, 4е не е препоръ4ително да се пие пове4е от веднъж в рамките на един месе4ен цикъл, т.е. на един месец. Не пише нищо от сорта на "да не се пие пове4е от веднъж или два пъти годишно", както много от хората тук обясняват.
Да, хормони са, да, вредно е със сигурност, преебава ти организма за няколко месеца напред, има си страни4ни ефекти, но 4ак пък да останеш бездетна заради 4 хап4ета годишно - абсурдно ми се вижда. Ами вси4ките моми4ета, които се тъп4ат с противоза4атъ4ни? И това са хормони и даже се пият през по-голямата 4аст от годината непрекъснато. И на девойките нищо им няма.
Освен това не си мислете, 4е всеки път когато на някой му се наложи да пие Постинор, то това е защото е бил безотговорен или глупав - гафове стават ей така от нищото, презервативите се късат от какво ли не. И никой не е виновен, така да се каже. А и при алтернативи като бебе или аборт и то на 16,17 години, как да не пиеш хап4е? То си ти остава единственият възможен вариант.
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от SINDEL
Blagodarq ti mnogo za vsi4ko kazano,i az taka sum 4ela na opakovkite dano da e verno =D>
Ще си останеш бездетна спокойноПървоначално написано от eternity
Постинор не е измислен от някакви малоумници, които не разбират какво правят.Може и странични ефекти да има, но чак бездетна....след 4 пъти...Но да гледа да не й се налага да го пие повече.