.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    mnogo upla6ena
    Guest

molq vi mn e SPE6NO POLUDIALA SAM OT TREVOGA

Здравейте!На 16 съм и имам голям проблем.По принцип имам редовен цикъл,около 6-7 дни с болки първите 2 дни.На 28.10 правих за първи път с приътеля ми с презерватив.Преди секса го галих и после вече със суха ръка се пипнах по срамните устни в тоалетната.Той не беше свършил и аз не мисля че бях в овулация.Дойде ми после след около 2 седмици нормално,имах и ПМС(подуване на гърдите,пъпки по лицето,болки ниско долу в корема и кръста).После го правихме отново на 27.11 и маъ бях в овулация.Използвахме презервативи LIFESTYLE EXTRA SAVE(напоени с лубрикант наноьинол-9,спермициден),но презерватива леко се беше изхлузил,не до краи и глави4ката беше покрита,спряхме и тои не беше свършил.След 2 седмици пак ми дойде нормално(продължителност и те4ение),с ПМС.Проблемът е,че от време на време ми се гади леко,напоследък имам повече апетит и преди 2 дни забелязах 4е при стискане на зърната от гардите ми от време на време салзи някаква бяла/белезникава леко те4ност.Кажете ми може ли въпреки двата нормални цикъла да съм бременна и на какво друго би могла да се дълйи тази те4ност от гърдите.Помогнете ми мн се тревожа за бременност!

Guest
    Ne, mila, spokoino, ne si bremenna. Pokrai tezi praznici moje da ti se gadi ot mn neshta- v smisyl preqjdane, qdene na neshto ne tolkova ka4estveno, moje neshto da si ponaastinala, vyobshte ima takiva periodi. A tova ot gyrdite ne e "bydeshtata ti kyrma"- takava "te4nost" ima po4ti vs jena. Shtom si ti e idvalo normalno, nmqash povod za pritesnenie. Ako vse pak 4ak tolkova mn se trevojish, napravi test samo za svoe uspokoenie- kato vidish otricatelniq rezultat i trevogite ti shte sprat. Kysmet

много упла6ена
    Guest
    гост,благодаря ти но би ли ми казал/а о6те не6то...ти мъж или жена си иу ако си жена ти самата има6 ли тази те4ност

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    zashto ne si napravish test za da ne se pritesnqvash?
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

и аз мисля че е най-добре да си направиш тест \/
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

test

napravi si test po skoro.no 6tom ti idva bi trqbvalo da nqma6 problemi.noje i da si nastinala.i az predi nqkolko dni se bqh 6a6nala 4e sam bremenna.no po dobre si napravi test.uspeh i ne se pritesnqvai tolkova.glavata gore \/ \/ \/ \/ \/
    badete takiva kakvito ste.

avtorkata
    Guest

blagodarq vi za otgovorite

pravih si test i be6e otricatelen,doide mi predi 2 dni i mislia 4e e normalno pone zasega ve4e da sam spokoina 4e ne sam bremenna nali?

Guest
    Sorry, 4e 4ak sega otgovarqm na zapitvaneto ti kym men... Jena sym, 21-godishna, i pri men q ima tazi te4nost pri gyrdite ponqkoga. Shtom testa ti e bil otricatelen- sys sigurnost ne si bremenna. Podobni anomalii se slu4vat 4esto! Shtom pravish sex s predpazni sredtsva, i si vnimatelna, sledish cikyla i ovulaaciqta si, vs shte e nared. Jelaq ti kysmet

pak az_avtorkata
    Guest

blagodaria ti

gost,blagodaria ti otnovo,tazi sutrin vapreki menstruaciata si napravih o6te edin test i toi otricatelen i ve4e sam napalno spokoina

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си