.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...

пъпките след бръснене

Здрасти хора! Искам да попитам на вас дали ви излизат пъпчици след като си обръснете триъгълника, мишниците или краката и т.н? И ако имате такъв проблем с какво ги премахвате? Моля ви за отговор щото навсякъде имам такива пъпчици и е страшно гадно
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Mili4ka na mene mi se poqvqvat pri triagalnika... mnooo e gadno no ako sloji6 malko odekolon ili nekakav parfum malko 6te te po6tipne noo sled 6te predotvrati poqvata na pup4icite
    NIkOI nE UmIrA DEVSTVEN , JiVoTa Go SLaGa Na VsI4KI ....

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Слагай някакъв крем...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Слагай някакъв крем...
    аМи аз си слагам ама само на краката след като го обръсна, а пък на триъгълника незнам кво да правя...и там ли крем???
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Голям фен
    Град
    sofia
    emi i tam krem... ama nedei da se brusme6 na triugulnika mn qsno 4e 6te ti ilizat pup4ici..probvai s kola maska..malko po dobre 6te e
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си