- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пъпките след бръснене
Здрасти хора! Искам да попитам на вас дали ви излизат пъпчици след като си обръснете триъгълника, мишниците или краката и т.н? И ако имате такъв проблем с какво ги премахвате? Моля ви за отговор щото навсякъде имам такива пъпчици и е страшно гадно![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Mili4ka na mene mi se poqvqvat pri triagalnika... mnooo e gadno no ako sloji6 malko odekolon ili nekakav parfum malko 6te te po6tipne noo sled 6te predotvrati poqvata na pup4icite![]()
NIkOI nE UmIrA DEVSTVEN , JiVoTa Go SLaGa Na VsI4KI ....
Слагай някакъв крем...![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
аМи аз си слагам ама само на краката след като го обръсна, а пък на триъгълника незнам кво да правя...и там ли крем???Първоначално написано от In4iTu_
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
emi i tam krem... ama nedei da se brusme6 na triugulnika mn qsno 4e 6te ti ilizat pup4ici..probvai s kola maska..malko po dobre 6te e![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember