- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Първият ми филм...най-сетне!
Хора, най-сетне успях да завърша първият ми филм, в случая, е за националите по футбол и техният път към Евро2008 до този момент.
Специални благодарности на хахо_хихи, който го качи в нета. =D>![]()
Кажете си мнението...
http://vbox7.com/play:c332a933
(Аз, като го гледам ми пече, но дано на вас не ви...)![]()
![]()
bravo,bravo p4elata_brumze![]()
az poprincip ne obi4am mnogo mnogo futbol,ama kato igrae nacionalniq se primirqvam 4e vsi4ki gledat ma4a ... i ne mi ostava drygo osven i az da go gledam
ama ina4e tova ne e lo6o , dobre si se spravil pozdravleniq za purvoto film4e 6te 4akame i produljeniq
![]()
Браво, супер си се справилbtw Отдолу на описанието пише моменти на Марин Петров.. Май Мартин си имал в предвид
Иначе още веднъж БРАВО \
/
Не ме съди за това, което не мога да бъда... Радвай се, че мога да бъда това което съм...
ХЕ ХЕ
ИМАМЕ СИ ЗВЕЗДА ВЪВ ФОРУМА
УСПЕХИ И ОТТУК НАТАТЪК!
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Браво Браво =D> Добре се е получил .Очакваме с нетърпение следващияМога да ти дам дори идея за какво да е - Благо Георгиев
![]()
![]()
![]()
get off.
Надали ще направя САМО за него. Няма кой знае какви изяви. Виж, Мартин Петров е друго нещо.Първоначално написано от Juicy_Lucy
![]()
![]()
Филмчето е адски тъпо, друг е въпросът, че с подобна задача може да се справи и пишлеме от 3 'б' клас.
Тео,филма е мн добър!!!![]()
nishto lichno , no filmcheto se kazva : Putqt na nacionalite , ne Putqt na Martin Petrov.. az lichno sum mu golqm fen , no mojeshe da pokajesh i golovete na drugite
a i e tupo ... i v nacionalniq otbor da pokazvash snimki i gola na Telskiiski i Hristo Yovov - znam che si levskarche , ama tiq nemat nikvi zaslugi ...
kakto i da e ... moq suvet e :
drugoto filmche mojesh da mislish malko po-obektivno...
Филмчето е добро, поздравления и от мен за положения труд.
браво, браво, гордеем се с теб![]()
Браво brumze!Много добре е станало!![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Eййй, що не каза, че си го качил?! Ц,ц,ц...
Така... Поздравления като начало! =D> Наистина добре си го направил като за първи филм. Честно казано не знаех какво да очаквам, когато ми каза за него, но ми хареса. Рядко ми се случва да гледам някое клипче, свързано с футбола, с такъв интерес.Ще очаквам още, да знаеш.
П.П. Ааа, т`ва моето име ли беше накрая?:P
"Hominem te esse memento"
как пък избра точно "б" паралелка?!?Първоначално написано от Psycho Realm
иначе пчела, бравос! добре си се справил![]()
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
Да ти имам филма... навързани снимки и репортажи![]()
Смятам, че съм бил достатъчно обективен. Това, че Марто вкарва повечето головете не е причина да се мисли, че филмчето е направено специално за него.Първоначално написано от OtherDimension
Хайде да не почваме поредния спор Левски-ЦСКА. Това е националният отбор!![]()
Твоето, твоето...както обещах.Първоначално написано от SkAtE^FeNkA
![]()
![]()
damm naistina tva ne e to4no film4e a montaj!No vse pak si se potrudil-az ne razbiram ni6to ot futbol i za tva nq komentiram pove4e![]()
Филм??? Тва е няма нищо общо с думата филм.
Не си спомням, може и "а" клас да съм бил.
Е, все пак какво можете да очаквате от човек, който прави това ( http://vbox7.com/play:5d95241a ), а и най-гордо го е качил в нета да го гледат хората, мислейки си, че ще стане по-cool.
..
...и нека всички заедно хейтърстваме!Първоначално написано от Psycho Realm
![]()
![]()
evalata Teo =D>
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп