- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mirc lubov
с мом4ето се запознахме в 4ата изпратихме си снимки и аз и той и се харесахме оба4е проблема е 4е аз съм от асеновград а той от в.търново![]()
![]()
в 4ата си пращаме целувки и такива някви мили текст4ета оба4е аз по4нах да го харесвам
![]()
![]()
и той на снимките ме харесал
Имал приятели в плд и 6те дойде в асгрд да се видим евентуално
оба4е неска осъзнах 4е го хар и нз как да му го кажа плс даите савет![]()
![]()
![]()
Twa e tbpo i lisheno ot wsqkakuw smisul ... lubow ot razstoqnie nqma .. (pone za men) ... oshte poweche ako e zapochnala w IRC ... nqma kwo poweche da kaja ...
Edit
GLUPOSTI TOI E NA 18 A AZ NA 17 NE E PEDOFIL !!!!Първоначално написано от smily_data_bg
Edit
Ne ti vikam!!Първоначално написано от smily_data_bg
![]()
ti kak razbra 4e ne e pedofiПървоначално написано от Анонимко
? po mirc li
![]()
е, дори да не се получи поне ше има на кво да пере чекииедна консумирана чат любов еееехххх
BOJEEEE KOLKO PROSTI HORA IMA V TOQ FORYM BOJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
амии щом казваш,че искал да се видите и евентуално тва ще стане,значи и той те харесва и то не малко,за да дойде и да те види,при положение и че градовете ви са толкова отдалечени..
сама си прецени обаче дали си струва да почваш изобщо такава 'връзка',защото в доста моменти няма да ти е леко,гарантирам от личен опит..
get off.
Щом си видяла негови снимки е възможно да има привличане към него.Добре, че не споменаваш любов.![]()
чат --> любов --> гаджета = невазможна враска и лажа още повече и от различни градове
Fuck The Religion
За първото съм съгласна с теб че е невъзможна врАСка,но за втората мога да поспоря с теб.Според мен ако любовта е истинска не може разстоянието да е пречкаПървоначално написано от roken
По темата:Не мисля,че връзка в чата може да процъфти.Има някои случаи но те са 1 на 100.И откъде разбра че не е педофил.Винаги може да те излъже и да прати чужди снимки.Чата не е безопасен![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
i az imah podoben slu4ai predi 2 godini ima6e mn golqmo privli4ane(ot 2te strani) i estestveno bqhme ot razli4ni gradove....razmenihme si telefonite...toi mi se obajda6e,pi6e6e mi sms-i,pra6ta6e mi mail-i vseki den...no s te4enie na vrememto si ostanahme prosto mn dobri priqteli,zaradi razstoqnieto..taka 4e nedei da mu kazva6 ni6to ostanete si taka kakto ste sega![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Око да види , ръка да пипне. Такова животно като "любов по мирк или по скъкпе или мсн " няма! Само не ми ясно за какво въобще някои хора си въобразяват , че Mirc и другите чат клиенти са развъдник на гаджета...стига стегнете се малко...затъпява се с тоя чат хването го разберете тва...
ПС: На срещата си носи ламаринени гащи (за всеки случай)
Spored men e po dobre da ne mi kazvash ... 1 vryzkatat vi nqma nikakvo budeshte spored men takiva vryzki nosqt samo neshtastie i izmuchvane zashtoto shte si lipsvate i shte iskate da se vidite. E da moje da ima nqkqkvo haresvane i privlichane no tova shte da e po dobre si potarsi nqkoi ot tvoq grad... a pak i drugite sa pravi ne go znaesh kakav e taiche po dobre ne mu kazvai nishtu zashtoto moje da pomisli che neshto po lichno osvn sreshta shte ima kato doide da te vidi.
Абе нерабрах те ли ,че връзки започна ли в чата нямат бъдеще?Просто в irc ги има всякви тъй че умната...и любов и разтояние как ти се струваt???Тъпо нали?
Мда то тва останаПървоначално написано от koalka
![]()
Мдам..туй бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
Do gostenkata: koi e toq pich e? Shtoto i az sym ot Tyrnovo i moga da go znam. Kak se kazva ?![]()
SAmo da ne sam az XaaXXA SLuchAIno
:P) )))