.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Mirc lubov

Guest

Mirc lubov

с мом4ето се запознахме в 4ата изпратихме си снимки и аз и той и се харесахме оба4е проблема е 4е аз съм от асеновград а той от в.търново в 4ата си пращаме целувки и такива някви мили текст4ета оба4е аз по4нах да го харесвам и той на снимките ме харесал
    Имал приятели в плд и 6те дойде в асгрд да се видим евентуално
    оба4е неска осъзнах 4е го хар и нз как да му го кажа плс даите савет

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Twa e tbpo i lisheno ot wsqkakuw smisul ... lubow ot razstoqnie nqma .. (pone za men) ... oshte poweche ako e zapochnala w IRC ... nqma kwo poweche da kaja ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от smily_data_bg
    пффф - нямаш повече от 10 години - а той накрая някав педофил

Я бегай - ти чуваш ли се !
    точно по чатовете се въртят най големите педофили - отдавна спрях да се занимавам с това ВЪПРЕки че съм момче !
    GLUPOSTI TOI E NA 18 A AZ NA 17 NE E PEDOFIL !!!!

Guest
    добре де само не ми викай !!!
    Ne ti vikam!!

Teencho
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    пффф - нямаш повече от 10 години - а той накрая някав педофил

Я бегай - ти чуваш ли се !
    точно по чатовете се въртят най големите педофили - отдавна спрях да се занимавам с това ВЪПРЕки че съм момче !
    GLUPOSTI TOI E NA 18 A AZ NA 17 NE E PEDOFIL !!!!
    ti kak razbra 4e ne e pedofi ? po mirc li

Супер фен
    Град
    Мбабане
    е, дори да не се получи поне ше има на кво да пере чекии една консумирана чат любов еееехххх

Guest
    BOJEEEE KOLKO PROSTI HORA IMA V TOQ FORYM BOJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Teencho
    Guest

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    амии щом казваш,че искал да се видите и евентуално тва ще стане,значи и той те харесва и то не малко,за да дойде и да те види,при положение и че градовете ви са толкова отдалечени..
    сама си прецени обаче дали си струва да почваш изобщо такава 'връзка',защото в доста моменти няма да ти е леко,гарантирам от личен опит..
    get off.

Мега фен Аватара на koalka
    Щом си видяла негови снимки е възможно да има привличане към него.Добре, че не споменаваш любов.

Супер фен
    Raztoqnieto e prekaleno golqmo.I da mu kajesh che go haresvash ne mislq che imate bydeshte .... pyk az v lubovta po chata ne vqrvam ... typu e.
    Обичам те <3 !!!

чат --> любов --> гаджета = невазможна враска и лажа още повече и от различни градове
    Fuck The Religion

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от roken
    чат --> любов --> гаджета = невазможна враска и лажа още повече и от различни градове
    За първото съм съгласна с теб че е невъзможна врАСка,но за втората мога да поспоря с теб.Според мен ако любовта е истинска не може разстоянието да е пречка

По темата:Не мисля,че връзка в чата може да процъфти.Има някои случаи но те са 1 на 100.И откъде разбра че не е педофил.Винаги може да те излъже и да прати чужди снимки.Чата не е безопасен
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Голям фен
    Град
    sofia
    i az imah podoben slu4ai predi 2 godini ima6e mn golqmo privli4ane(ot 2te strani) i estestveno bqhme ot razli4ni gradove....razmenihme si telefonite...toi mi se obajda6e,pi6e6e mi sms-i,pra6ta6e mi mail-i vseki den...no s te4enie na vrememto si ostanahme prosto mn dobri priqteli,zaradi razstoqnieto..taka 4e nedei da mu kazva6 ni6to ostanete si taka kakto ste sega
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Око да види , ръка да пипне. Такова животно като "любов по мирк или по скъкпе или мсн " няма! Само не ми ясно за какво въобще някои хора си въобразяват , че Mirc и другите чат клиенти са развъдник на гаджета...стига стегнете се малко...затъпява се с тоя чат хването го разберете тва...
    ПС: На срещата си носи ламаринени гащи (за всеки случай )

Spored men e po dobre da ne mi kazvash ... 1 vryzkatat vi nqma nikakvo budeshte spored men takiva vryzki nosqt samo neshtastie i izmuchvane zashtoto shte si lipsvate i shte iskate da se vidite. E da moje da ima nqkqkvo haresvane i privlichane no tova shte da e po dobre si potarsi nqkoi ot tvoq grad... a pak i drugite sa pravi ne go znaesh kakav e taiche po dobre ne mu kazvai nishtu zashtoto moje da pomisli che neshto po lichno osvn sreshta shte ima kato doide da te vidi.

Addicted`f`
    Guest
    Абе нерабрах те ли ,че връзки започна ли в чата нямат бъдеще?Просто в irc ги има всякви тъй че умната...и любов и разтояние как ти се струваt???Тъпо нали?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Щом си видяла негови снимки е възможно да има привличане към него.Добре, че не споменаваш любов.
    Мда то тва остана

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Мда то тва остана
    Мдам..туй бях аз

Град
    Constantinopole, Byzantium
    Do gostenkata: koi e toq pich e? Shtoto i az sym ot Tyrnovo i moga da go znam. Kak se kazva ?

Град
    Constantinopole, Byzantium
    SAmo da ne sam az XaaXXA SLuchAIno
    :P) )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си