.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Трудна ситуация

Edit

Кат не искаш дълга връэка кво толкова се впрягаш да я сваляш и да я зарежеш после Ти още не си тръгнал с нея а вече мислиш докога ще ви е връзката...може пък да ти хареса
    Очи отворих,но не те видях!
    За твоя поглед цяла нощ мечтах,
    сълзи от мъка по теб пролях,
    но уморих се да те чакам и с друг заспах!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от frozen^rose
    Кат не искаш дълга връэка кво толкова се впрягаш да я сваляш и да я зарежеш после Ти още не си тръгнал с нея а вече мислиш докога ще ви е връзката...
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Guest

Re: Трудна ситуация

Цитирай Първоначално написано от smily_data_bg
    Така - харесвам едно момиче и вече разбрах много неща и съм готов да я сваля , забия , въобще всичко ама не знам дали има смисъл защото не искам нещо повече и просто не ми се иска няква дълга връзка а учиме в едно училище но не сме в един клас а тя има по голяма сестра и малко е гадно и не знам дали да й го кажа и да разваля нещо или да направя всичкото и накрая да й кажа че не искам дълга връзка ?!

Давайте предложения и критики(все пак не брутални просто такива колкото да си направа изводите и да мога да се науча от грешката(ите) си ако има такава)

otiash i i kazvash... iskash li da mi stanesh gadje.. ako kaje ne.. ti i kaji -> SUCK IT

Фен
    Град
    VraCa C1ty

Re: Трудна ситуация

Цитирай Първоначално написано от x pac
    Цитирай Първоначално написано от smily_data_bg
    Така - харесвам едно момиче и вече разбрах много неща и съм готов да я сваля , забия , въобще всичко ама не знам дали има смисъл защото не искам нещо повече и просто не ми се иска няква дълга връзка а учиме в едно училище но не сме в един клас а тя има по голяма сестра и малко е гадно и не знам дали да й го кажа и да разваля нещо или да направя всичкото и накрая да й кажа че не искам дълга връзка ?!

Давайте предложения и критики(все пак не брутални просто такива колкото да си направа изводите и да мога да се науча от грешката(ите) си ако има такава)

otiash i i kazvash... iskash li da mi stanesh gadje.. ako kaje ne.. ti i kaji -> SUCK IT

абе x pac ти с тфа suck it се оля бе човече... знаеш ли някфа друга дума освен тая ????
    Кучка съм, но не твоята...

Guest
    znam... preglutni go

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    x pac вече си банален..
    Кучка съм, но не твоята...

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Като искаш само забивка върви в дискотека или на купон или на магистралата(там желаещи колкото искаш) или деа знам и аз,амане се занимавай с нея,само ще я нараниш.А ако целта ти е да нараняваш незнам кво да ти кажа,на такива като тебе съм се нагледала...

Не е добра идея.. ще я нараниш.. ако искаш зарибявки ходи на дискотека

Мега фен Аватара на koalka
    Просто, ако тръгнете й го казваш открито, че не искаш нищо сериозно.Но това е гадно за момичето, ако при нея се появят чувства.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си