- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къв тип момичета предпочитате
Значи ето ги двата типа момичета
едните - стегнато тяло,височки,спортен тип,но с малки гърди
вторите - леко разпуснато тяло,нисички,по-пълнички,но с мн голям бюст
П.С. знам, че външния вид не винаги има голямо значение,ама питам кой тип предпочитате,кой тип би ви хванал окото повече?
Ами втория тип определено, но не е задължително да са с голям бюст и пълнички.Аз познавам две девойки и те са перфектни и не са в двете крайности. Абе защо изобщо си я пуснала тая тема?
Черен Принц
i dvata vida
Смеска . Да не е пълна да е с големи гърди спортен тип !
аз ше ти предложа трети тип: нисички, стегнато тяло, малки гърдико ш кайш, а ?
тука май сте фенове на крайноститенаправо ме убивате с тия ваши "типове"
![]()
или трябва да е няква манекен/ка, или трол/ка, ако е нещо по средата.... пепел ми на устата, не може така![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
da go duhash =D>Първоначално написано от missy_f
Айде стига с тези теми от сорта на "какви момичета предпочитате"!Можеш да се влюбиш и в пълната противоположност на това, което харесваш, така че...
пффф вие сте ебаси хората.ако не ви харесва темата просто не пишете мн сте зле..и не сам казала че няма други типове момичета МН ЯСНО че има и тва не са двете крайности не съм казала некоя дебела разплута...
Нито съм кон нито съм неква комплексарка споко..просто ми беше интересно примерно аз си падам по супер високи момчета към 2 метра мускулести но се пак слабички а има др дет се падат по по-ниски набити с некво мускули кат културисти..за тва ми беше инт и момчетата по къв тип си падат...
мале мерси абе вие сте некви изтръпляци напраооо..не сички деda go duhashсъс сигурност има и некои пичаги ама се пак......да бе верно на мн места пишете некви простотии от рода на курва нз си кво да го духаш..хах верно че сиг искате да си напрайте повече мнения ама се пак
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ето пак изпадаш в крайностиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Много е относителноВсеки с вкуса си \
/
Неподходящ размер на снимка в подпис!
точно така! има 1 момиче от нащо даскало и е супер добра баскетболистка и има големиии....Първоначално написано от slun4iceto_sissy
има секви хора
skype=thefreakboy92
Be yourself ! There are too many other people!
mislq 4e vyprosa ti e po skoro "haresvate li me" mi za da ti otgovorim ni dai pic!
темата е напълно безсмислена...
Аз предпочитам нисичко момиче,със стегнато тяло и с големи (но стегнати) гърди![]()
![]()
![]()
![]()
koito go e izrasil tfa izob6to online sas tfa za "tipovete" basi zadrustenqka trqa da e
P.S. BOLI ME DESNIQ KEC ZA TEB
Аз избирам третия типГаджето ми е такова :P