- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След първия път...
Преди седмица правих секс за пръв път. От тогава сме го правили още 4-5 пъти. Всеки път сме ползвали презерватив и не сме имали никакви проблеми. Сега обаче ми закъснява - има ли шанс да е заради дефлорацията? На някой случвало ли му се е да му закъснява цикъла след първия път? Знам, че не можете нищо точно да ми кажете, но ако някой може да сподели опит или мнение...
e golqma rabota kato ti zakasnqva slu4va se kogato ima nqkakva promnq v teb ili vav vremeto ne se 6a6kai;
stranni sa mi si4ki v toq forum koito se 6a6kat 4e im zakasnqva slu4va se po razli4ni pri4ini problem e ako sa minali 4 5 godini ot parvq vi cikal i se slu4va redovno da ne vi idva kato horata togava ne pitaite saforumnici a otidete na ginekolog
f*ck off!
Нормално е да ти закъснява. Не знам дали е заради самия първи акт или е на психологическа основа (все пак, първият път си е първи път, не е малка работа), но се среща при доста момичета.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Доста девойки се оплакват от същата работа - направили са го и сега им закъснява. Мислех си, 4е едното не би трябвало да е свързано с другото, ама явно има нещо. Спокс, ше ти дойде, нищо ти няма![]()
![]()
Робинята на Quench
Normalno e da ti zakysnqva.. Ne se pritesnqvai.. I na men mi zakasnqvashe dosta vreme.. Ama posle mi doide.. Daje pri nqkoi momicheta cikyla im se smenq sled seki polov kontakt :P
При доста момичета се забелязва това явление. Може и да е от самия акт, а може пък и от самата нагласа. Спокойно, няма защо да се притесняваш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Възможно е и това.Но просто си в такава възраст, че по принцип е нормално да ти закъснява.
ne se pritesnqvai za ni6to! i na men mi zakasnq s okolo sedmica i ne6to, no vsi4ko si be6e na red.posle malko mi se mene6e datata,no i tova se opravi kato mina izvestno vreme![]()
Първоначално написано от koalka
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
кое закъснява? че не разбрах.. ако е влака погледни разписанието![]()
Spoko,macka,jiva,zdrava,prava i kUrAvA si![]()
![]()