.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Anonimkooo
    Guest

Решение на проблема с пъпчиците по пениса

Здравейте ! Видях , че из форума има стотици теми по въпроса за пъпчиците по главичката на пениса.
    Преди 2 месеца на мен ми се появиха същите и отидох веднага на лекар ,като уведомих родителите си.Нямам полови контакти до този момент и за това тогава ми беше много странно от къде са се появили следните образувания.
    Отидох във военна болница , след това в болницата за венелически заболявания в град София , и там ме прие една от лекарките.
    След като ме прегледа (макар и мн притиснително да беше(все пак ми гледа оная работа ) ) каза ми ,че това са някакви запушени мазни обазувания и ми предписа лекарството : Condylin - 0,5% (под формата на течно лекарство , което се нанася с помоща на клечиците в кутийката.Използвах го в продължение на 1 месец и наистина всички
    образувания по пениса ми изчезнаха.Но след 2-3 дни започнаха да се появат отново по пениса ми.Грешката ми е била там , че не съм нанасял лекарството и под главичката на пениса (където се намира , нещото като съединение , което се обрязва при турците).Там също имало такива жлези и наново разпространението им започна с пълна сила.След 1 ден си закупих лекарството и се намазах навсякъде .След 5 -6 дни нямаше никъде и до днес не се са появили отново ( да чукнем на дърво) . За това идете на лекар (ако не се притиснявате) и питаите за това лекарство(все пак за да се уверите и Вие самите) . Наистина помага и за това искам да споделя , това от което се излекувах.
    Пс: когато го използвате НЕ УПОТРЕБЯВЯЙТЕ АЛКОХОЛ!ПРОТИВОПОКАЗНО Е! ( а пък го пише и в листовката , която Ви съветвам да прочетете преди употреба)
    Също така не прекалявайте със самозадоволяването , защото семенната течност остава , по пениса и един вид от лекарството няма полза.За това бъдете търпеливи(тези които ще го използват) и
    оставете за известно време , чи*и*те на заден план.
    Дано съм Ви бил полезен.Успех

Аз знам един начин от народната медицина. В чаша с гореща вода се слага сода бикарбона, сок от лимон, и стрита люта чушка. Така съставките престояват докато изстине водата, после се прецежда и се правят промивки.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Guest
    @Пепи Пекторалиста ,по пътя на логиката може и да действа , но не би ли било много болезнено със люта чушка и сода бикарбонат да се правят промивки?

Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Аз знам един начин от народната медицина. В чаша с гореща вода се слага сода бикарбона, сок от лимон, и стрита люта чушка. Така съставките престояват докато изстине водата, после се прецежда и се правят промивки.

Он ви е зел на ебафка баце нз кой ш си напрай тфа ама тр да е камикадзе за да го напрай
    .

Не насилвам никогo, не е най-приятното нещо все пак ама се прави само 1 седмица всеки ден.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Anonimkooo
    Guest
    Ахахах аз мн мн доверие нямам , пък и няма и да го използвам -вече го нямам тоз проблем

Guest
    Люта чушка? Ахахаха, ти луд ли си ве?

След такава промивка може всичко да изчезне... АБСОЛЮТНО ВСИЧКО Не само пъпчиците

Не ме съди за това, което не мога да бъда... Радвай се, че мога да бъда това което съм...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Найш кво,по-добре е със сода каустик!Така със сигурност ще има ефект!

Ебавайте се... ама който е пробвал е останал доволен след това.

Топнете си го в греяна ракия, пак ше останете доволни след това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си