- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Решение на проблема с пъпчиците по пениса
Здравейте ! Видях , че из форума има стотици теми по въпроса за пъпчиците по главичката на пениса.
Преди 2 месеца на мен ми се появиха същите и отидох веднага на лекар ,като уведомих родителите си.Нямам полови контакти до този момент и за това тогава ми беше много странно от къде са се появили следните образувания.
Отидох във военна болница , след това в болницата за венелически заболявания в град София , и там ме прие една от лекарките.
След като ме прегледа (макар и мн притиснително да беше(все пак ми гледа оная работа ) ) каза ми ,че това са някакви запушени мазни обазувания и ми предписа лекарството : Condylin - 0,5% (под формата на течно лекарство , което се нанася с помоща на клечиците в кутийката.Използвах го в продължение на 1 месец и наистина всички
образувания по пениса ми изчезнаха.Но след 2-3 дни започнаха да се появат отново по пениса ми.Грешката ми е била там , че не съм нанасял лекарството и под главичката на пениса (където се намира , нещото като съединение , което се обрязва при турците).Там също имало такива жлези и наново разпространението им започна с пълна сила.След 1 ден си закупих лекарството и се намазах навсякъде .След 5 -6 дни нямаше никъде и до днес не се са появили отново ( да чукнем на дърво) . За това идете на лекар (ако не се притиснявате) и питаите за това лекарство(все пак за да се уверите и Вие самите) . Наистина помага и за това искам да споделя , това от което се излекувах.
Пс: когато го използвате НЕ УПОТРЕБЯВЯЙТЕ АЛКОХОЛ!ПРОТИВОПОКАЗНО Е! ( а пък го пише и в листовката , която Ви съветвам да прочетете преди употреба)
Също така не прекалявайте със самозадоволяването , защото семенната течност остава , по пениса и един вид от лекарството няма полза.За това бъдете търпеливи(тези които ще го използват) и
оставете за известно време , чи*и*те на заден план.
Дано съм Ви бил полезен.Успех
Аз знам един начин от народната медицина. В чаша с гореща вода се слага сода бикарбона, сок от лимон, и стрита люта чушка. Така съставките престояват докато изстине водата, после се прецежда и се правят промивки.
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
@Пепи Пекторалиста ,по пътя на логиката може и да действа , но не би ли било много болезнено със люта чушка и сода бикарбонат да се правят промивки?![]()
Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
Он ви е зел на ебафкабаце нз кой ш си напрай тфа ама тр да е камикадзе за да го напрай
.
Не насилвам никогo, не е най-приятното нещо все пак ама се прави само 1 седмица всеки ден.
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
Ахахах аз мн мн доверие нямам , пък и няма и да го използвам -вече го нямам тоз проблем![]()
Люта чушка? Ахахаха, ти луд ли си ве?
След такава промивка може всичко да изчезне... АБСОЛЮТНО ВСИЧКО![]()
![]()
Не само пъпчиците
![]()
Не ме съди за това, което не мога да бъда... Радвай се, че мога да бъда това което съм...
Найш кво,по-добре е със сода каустик!Така със сигурност ще има ефект!Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
Ебавайте се... ама който е пробвал е останал доволен след това.
Топнете си го в греяна ракия, пак ше останете доволни след това![]()