.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

въпросче спешно!!!

Та значи прибирам се снощи аз у нази и влизам в мойта спалня и гледам на кревата Десислава и Гергана се лижат и аз некво ама аз такова реших да не ги прекъсвам и си седам отстрани и ги гледкам по едно време се отвара вратата и влиза Преслава и от вратата направо ми се хвърля в краката и започва да пее на моя микрофон и точно преди да свърша влиза Азис и започва да пикае на всякъде и аз таковата се ядосвам (как тоя педал че ми пикае у стаята) и ставам аз резко ама нали преславчето духаше и стисна малко зъбки и ми го отхапа до бедрото и аз още повече ядосан и от болка и ударих един плесник ама силен и я преметнах през терасата, та въпросчето ми е следното. Вервате ли ми???

Аз повярвах!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    и при мен същото, ама мойте бяха от АРА мюзик по едно време дойдоха и некви баби от Сънрайз Маринов да ми пеята народна

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    и при мен същото, ама мойте бяха от АРА мюзик по едно време дойдоха и некви баби от Сънрайз Маринов да ми пеята народна
    haha sasipvash me .Ti si mi idol!!!

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mastodont
    Аз повярвах!
    Щом той вярва и аз вярвам!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ние всички групово ти вярваме ... надеждата ни е в теб !

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    аз пък не вярвам че азис ти е пикал в стаята...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    за историята ти незнам, но искрено вярвам, че си прост
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Ми не ти повярвах и се обадих на Азис да го питам имало ли е такава случка снощи.
    Той каза следното:
    Ко прайш ма парцаал? Да ти кажа кукличке, влизам снощи в един апартамент много мизерен, а вътре Десислав, Гергана и Преслава си правят секс оргия. При тях един педал, много грозен ги гледа и лъска бастуна. Отидох до него изодзад, без да ме забележи и му го набутах палавия си 25 самнтиметров опериран пенис. На оня му стана толкова добре, че удари един песник на стената и си счупи дясната ръка. Днес не може да си бие чикии и е бесен

Сега може би ще ти повярвам

Guest
    ahuaeheahuheahuaehuaehueahueahueahueauhaeuheahuaeu haehueehaheaheaaeeahhaeeaeaehueauheauhaeuhaeuheahu eahueauhaeuhaehueauhuhuhauheahuaeuheahueahuahuaeau ioeaipkvugbdfiyuhuaehuea smeh na kilo

Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Ми не ти повярвах и се обадих на Азис да го питам имало ли е такава случка снощи.
    Той каза следното:
    Ко прайш ма парцаал? Да ти кажа кукличке, влизам снощи в един апартамент много мизерен, а вътре Десислав, Гергана и Преслава си правят секс оргия. При тях един педал, много грозен ги гледа и лъска бастуна. Отидох до него изодзад, без да ме забележи и му го набутах палавия си 25 самнтиметров опериран пенис. На оня му стана толкова добре, че удари един песник на стената и си счупи дясната ръка. Днес не може да си бие чикии и е бесен

xaxaxaxaxaxaxx....това вече е наистина по-оригинална и забавна версия..и наи-вече по-достоверна

хАХАХХАХААХХАХХАХАХАХ ебаси ентусиаста

амфетки
    Guest

Re: въпросче спешно!!!

Цитирай Първоначално написано от iajte_mi_kura
    Та значи прибирам се снощи аз у нази и влизам в мойта спалня и гледам на кревата Десислава и Гергана се лижат и аз некво ама аз такова реших да не ги прекъсвам и си седам отстрани и ги гледкам по едно време се отвара вратата и влиза Преслава и от вратата направо ми се хвърля в краката и започва да пее на моя микрофон и точно преди да свърша влиза Азис и започва да пикае на всякъде и аз таковата се ядосвам (как тоя педал че ми пикае у стаята) и ставам аз резко ама нали преславчето духаше и стисна малко зъбки и ми го отхапа до бедрото и аз още повече ядосан и от болка и ударих един плесник ама силен и я преметнах през терасата, та въпросчето ми е следното. Вервате ли ми???
    ее що не ме извика и мене бе, у нас беше Парис Хилтон щяхме да си направим голям купон

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    вярвам ти на 100%

Мега фен Аватара на koalka
    И ти си се вкарал в некви филми.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от a~n~i~t~y
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Той каза следното:

xaxaxaxaxaxaxx....това вече е наистина по-оригинална и забавна версия..и наи-вече по-достоверна

Евала маце, машала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си